Вхід | Реєстрація

Чотири трупи за два дні

Позаминулий тиждень став для Кобеляцького району аж занадто щедрим на трагічні події, в результаті яких пішли із життя чотири людини.
Перша трагедія сталася у малесенькому селі Зелене, розташованому за кілька кілометрів від автошляху Полтава-Кременчук. 7 квітня близько 8‑ої години ранку до Кобеляцького райвідділу МНС зателефонували і повідомили про пожежу в одному із приватних будинків даного населеного пункту. Коли рятувальники прибули на місце події, то виявили, що пожежі, як такої, не було. У всякому випадку, будівля та нечисленне майно, що в ній знаходилося, майже не постраждали. А ось люди, які проживали в будинку, загинули. На час прибуття пожежних їх трупи, а це двоє чоловіків, 1974 та 1957 років народження та жінка, 1929 року народження, швидше за все, задихнулися в диму. Старезний матрац ще дотлівав, і пожежним довелося вилити на нього кілька десятків літрів води.
Виявлені на столі залишки нехитрої закуски та кілька пустих пляшок свідчили, що напередодні в цій хаті була гулянка. Свідки розповіли, що чоловіки підробляли на розбиранні хат-пусток. Отримавши в якості зарплати горілку, вони вирішили «повечеряти». І хтось із них заснув у ліжку із недопалком в руках.
Рано-вранці бездиханні тіла виявила родичка загиблих. Вона повідомила про трагедію сусідів і «еменесників». На ганок трупи витягли сусіди.
Наступного дня нещасний випадок стався в Кобеляках. Один із місцевих жителів, чоловік пенсійного віку, вирішив поплавати по Ворсклі у човні. Чи то порибалити хотів, чи просто полюбуватися весняними краєвидами — невідомо. В результаті необережного руху чоловік випав із човна і миттєво зник під водою. На пошуки тіла приїхали рятувальники із Полтави. Але кількагодинне обстеження річки за допомогою тралу результату не дало. Знайти тіло так і не вдалося. Начальник Кобеляцького райвідділу МНС Володимир Богун причиною обох трагедій вважає людську недбалість. «Не палити в ліжку, не виходити на воду без рятувальних засобів — це ж елементарно, — відзначив офіцер. — Трішки здорового глузду і цих смертей не було б».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2010, 11:25 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації