Вхід | Реєстрація

Спортивні досягнення боксерів Миргородщини

Розпочався осінній період навчань у спортивних клубах Полтавщини, і традиційно у м. Полтаві проводилися змагання з боксу, присвячені Дню міста.
Перший турнір проходив 20 вересня 2009 року на спортивній базі «Локомотив». Від міста Миргорода у змаганнях брали участь боксери спортивного клубу «Антей» (тренер Сергій Шпак) у складі: Олексія Панченка, Артема Матвієнка, Ганни Фоміної (учні МСШ № 5), Артема Верещаки, Кирила Кравченка, Анатолія Пазинича (гімназія ім.Т.Г.Шевченка), Сергія Яценка (ЗОСШ № 9), Станіслава Соломахи (ЗОСШ № 1 ім.Панаса Мирного), Олександра Маслака (ПТУ № 44). У цьому турнірі перше місце виборов Олексій Панченко, інші боксери посіли другі місця.
Другий традиційний Всеукраїнський турнір із боксу проходив на спортивній базі СК «Спартак» 21-24
вересня 2009 року. У цих змаганнях брали участь боксери м. Києва, Херсона, Люботина та Полтавської області. Миргород у змаганнях представляла команда спортивного клубу «Антей» у тому ж складі. Для деяких учнів це були перші поєдинки. Але, не зважаючи на це, юні боксери показали красиві, тактично грамотні поєдинки.
З 8 учасників четверо зайняли перші місця - О.Панченко, А.Пазинич, А.Верещака, С.Яценко, друге місце - у С.Соломахи та А.Матвієнка, третє - О.Маслака, К.Кравченка. Особливо хотілось відзначити два поєдинки: Анатолія Пазинича та Олексія Панченка, які проявили наполегливість та волю до перемоги.

Автор: С.ШПАК, тренер. Газета «Миргород наш дім» №40


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2009, 15:57 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації