Вхід | Реєстрація

Зламані вікно та ворота – так вилучали майно однієї з приватних фірм у Полтаві

Виконавці говорять – в ухвалі суду все це дозволено, власники ж майна кажуть – їх ніколи не запрошували в суд і таке вилучення стало для них несподіванкою. У подробицях справи розбиралися наші кореспонденти.
Це сталося близько 10 години, говорять власники приватної полтавської друкарні - працівники фірми з Києва зламали ворота до закладу, а потім почали ламати і вікно, аби дістатися приміщення. Там, говорять, знаходиться друкарська машина, яку і хочуть забрати представники фірми «Хейдельберг». Справа в тім, що її декілька років тому у лізинг взяв полтавець Олег Дубровський. 200 тисяч євро він виплатив, а потім помер. До сплати залишилось ще близько 60-70 тисяч євро, говорить мати бізнесмена Ніна Дубровська, але у родини таких коштів немає. Компанія «Хейдельберг» звернулася до Октябрського районного суду Полтави, який ухвалив вилучити друкарську машину, при цьому дозволив навіть порушити цілісність помешкання для можливості вивезти станок. Ніна Дубровська говорить - її не запрошували на жодне засідання суду як спадкоємицю померлого сина, все сталося для неї несподівано. Вона й не проти того, аби станок забрали, але ж за нього виплачено 200 тисяч євро, чи виплатять їй цю суму, невідомо. Не відповів на це питання і представник австрійської фірми. Цілісність помешкання фірма відновить, натомість запевнив він. Серед причин вилучення, які зазначені в ухвалі суду, - непридатність помешкання для зберігання машини, що може спричинити пошкодження останньої і збитки для компанії. Чи повернуть виплачені кошти матері померлого - невідомо, вона ж збирається подати позов до суду, аби повернути те, що вже плачено за машину, яку в неї, говорить, відібрали.

Автор: Максим Яров, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2009, 16:00 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації