Вхід | Реєстрація

Скоєно розбійний напад на жінку у її власній квартирі

Як повідомили з Кременчуцького міськуправління міліції, злочин скоєно у понеділок вранці в одному з будинків нагірної частини міста. Зранку 50-річна жінка вийшла з квартири, щоб піти на роботу. Раптом двоє невідомих чоловіків, які, схоже, чекали на сходах, напали на неї, затягли у помешкання, зв’язали скотчем і поклали на підлогу. Тим часом, винесли з квартири золоті прикраси і гроші. Сума викраденого на разі встановлюється. Як повідомив заступник начальника міськуправління внутрішніх справ Денис Захарченко, жінка серйозних ушкоджень не отримла, але була дуже налякана, тому наврядчи зможе точно описати зовнішність нападників.

Автор: http://panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2009, 16:01 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації