Вхід | Реєстрація

Глобинські правоохоронці проявили себе справжніми професіоналами

Нещодавно, керівництво Полтавського ГРУ “ПриватБанк” письмово звернулося до очільника міліції Полтавщини Михайла Цимбалюка зі словами щирої вдячності за професіоналізм та оперативність, що притаманне правоохоронцям Глобинського районного відділу міліції. Саме вони проявили себе як справжні професіонали. Завдяки оперативності, глибокому знанні криміногенної обстановки у районі, а також “можливостей” окремого контингенту, співробітники глобинської міліції швидко та якісно розкрили злочин.
Мова йде про той самий злочин, коли у цетрі міста зловмисник, із застосуванням вогнепальної зброї, пошкодив вхідні двері до Глобинського відділення банку “ПриватБанк”. Слідчо-оперативна група, яка миттєво прибула на місце скоєння злочину на чолі з начальником райвідділу Володимиром Костенком, відразу розпочала проведення оперативно-розшукових заходів, що дало можливість в стислі терміни не тільки визначити місцезнаходження зловмисників, але й здійснити їх затримання.
Професійно зібрані співробітниками міліції докази на місці скоєння злочину не залишили ніяких шансів зловмисникам на будь-яке виправдання своїх дій.
Тож керівництво і працівники банку щиро вдячні правоохоронцям Глобинщини за їх професіоналізм і високе почуття вірності служінню своєму народові, а також висловлюють подяку Михайлу Михайловичу Цимбалюку за належну професійну підготовку та виховання підлеглих!

Автор: ВЗГ ГУМВС в області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2009, 14:11 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації