Вхід | Реєстрація

Студенти - грабіжники

Полтавські студенти замість того, аби вчити увечері уроки, ходили грабувати людей. Самі пояснюють, що у такий спосіб заробляли собі на життя, а точніше на випивку. На сьогодні доведено причетність до скоєння трьох нападів. У нічний час хлопці виїздили у район автовокзалу, що на Великотирнівській, і обирали собі жертву. Нападали ззаду і вимагали гроші, золото, мобільні телефони. Їхніми жертвами стали дві жінки та чоловік. Перший улов — 40 грн. та мобільний телефон. Вдруге їм «пощастило» більше. Окрім поцуплених 140 грн. та мобільного, злочинці розжилися ще й ковзанами, які були у пакеті потерпілого.
Третій раз вони напали на пенсіонерку і теж «розбагатіли» мобілкою. Відчуття легких грошей так заполонило молодиків, що думки про те, що їх затримають, і не виникало. Усі троє, 17-ти, 18-ти та 19-ти років, вихідці з Лубенщини. Один із них навчався у вузі, а двоє інших у технікумі.
Нині вони заарештовані, а міліціонери перевіряють їх на причетність до скоєння подібних злочинів. Проти затриманих уже порушено кримінальну справу за фактом грабежів. Їм загрожує, відповідно до статті 186 Кримінального кодексу України, від 4 до 6 років позбавлення волі.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 10:24 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації