Вхід | Реєстрація

У с. Велика Павлівка загорілася лазня

Учора у с. Велика Павлівка (Зіньківський р-н) у лазні громадянина К., 1965 р. ., виникла пожежа. Вогонь пошкодив вхідні дерев’яні двері, що завдало збитку у сумі 200 грн. Причина пожежі — необережне поводження з вогнем невідомої особи.
Загалом, як повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області, за минулу добу зареєстровано 10 надзвичайних подій. З них: 4 пожежі, 6 дорожньо-транспортних пригод (1 чол. загинув, 7 - травмовано, в т. ч. 1 дитина).
Пожежі виникали:
смт. Машівка вул. Степова, в господарчий будівлі громадянина К., 1954 р. н., пенсіонерки, виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю та перекриття на площі 60 кв. м, 2 велосипеди, моторолер, 5 куб. м пиломатеріалу, 4 автомобільних скатів. Збиток - 19 000 грн. Причина пожежі встановлюється. В гасінні брало участь 1 відділення ПДПЧ - 42.
Кобеляцький район с. Дрижина Гребля, в Кобеляцький РВ ГУ МНС надійшло повідомлення від чергового Кобеляцького РВ ГУ МВС про те, що на полі минулорічної кукурудзи площею 33 га, що належить СТОВ «Україна» виникла пожежа. Причина пожежі, наслідки та збитки встановлюються. Пожежні підрозділи не викликалися.
м. Кременчук Автозаводський район пров. Г. Бреста, на тимчасовій стоянці в ав-лі ВАЗ-2111, 2007 р. в., виникла пожежа. Автомобіль належить за генеральним дорученням громадянину К., 1979 р. н., проживає пр. Г. Бресту. Вогнем знищено автомобіль, водійське посвідчення, технічний паспорт, доручення, паспорт та військовий квиток. Збиток - 46 000 грн. Причина пожежі встановлюється. В гасінні брало участь 1 відділення ПДПЧ-14.
Кременчуцький район, по причині необережного поводження з вогнем невідомими особами виникла 1 пожежа в лісовому масиві Кременчуцького лісництва на площі - 0,01 га, горіла лісова підстилка та суха трава. Пожежа ліквідована працівниками Держлісгоспу. Підрозділи МНС не залучались.
Інші надзвичайні події:
Полтавська область, станом на 06 год. 00 хв. на території області залишаються підтопленими: 1 ділянка автодороги в Хорольському районі, 1 ділянка автодороги в смт. Н. Санжари, зруйновано 1 греблю в Глобинському районі, поваленими деревами та топляком утворено 2 затори перед мостами: р. Псел (Кременчуцький район), р. Ворскла (на межі Зіньківського та Котелевського районів). Проїзд до населених пунктів забезпечено. Інформація про підтоплення житлових будинків, присадибних ділянок до ОКЦ ГУ МНС не надходила.
смт. Чутово, піротехнічною групою АРЗ СП Головного управління МНС України в Полтавській області знищено: 1 мінометну міну калібру 82 мм, 1 ручну гранату РГД-33 та 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм часів Великої Вітчизняної війни, які було виявлено 19.04.2010 року.
смт. Котельва, піротехнічною групою АРЗ СП Головного управління МНС України в Полтавській області знищено 1 мінометну міну калібру 120 мм та 1 мінометну міну калібру 82 мм часів Великої Вітчизняної війни, які було виявлено 19.04.2010 року.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2010, 16:39 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації