Вхід | Реєстрація

Житель Великого Кобелячка влаштував собі харакірі

7‑го жовтня до Новосанжарського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення із села Великий Кобелячок. Там у власному будинку був знайдений громадянин Н., 1974 року народження. Чоловік був мертвим, а причиною, смерті, згідно висновку судмедексперта, стало проникаюче поранення живота. Проведене співробітниками міліції розслідування дозволило відновити події, що передували смерті чоловіка. І висновок, до якого прийшли правоохоронці, був досить несподіваним — Н. у такий дивний спосіб вирішив звести рахунки з життям…
У його родині вже траплялися випадки суїциду — кілька років тому на бильці ліжка повісилася мати. Сам же Н., хоча раніше спроб накласти на себе руки не скоював, але був людиною, як прийнято говорити — з групи ризику. Стояв на обліку у нарколога, частенько зловживав спиртним. Траплялися у чоловіка і напади, які в народі називають по-простому — «білою гарячкою».
Тому міліціонери під час проведення слідства за основну взяли версію самогубства. Чим далі воно просувалося, тим більше підтверджень вона отримувала. Чоловік зловживав спиртним, жив без жінки, часто був брудним і не голеним. А тут, на диво, був одягнутим у все чисте, гладко виголеним. Немов би до чогось готувався… До того ж, у будинку не було ні слідів боротьби, ні взагалі свідчень перебування тут когось стороннього, окрім самого господаря. Заперечував можливу версію убивства і висновок судмедксперта — при ударі ножем не була пошкоджена артерія, лише м’які тканини живота, тому з таким пораненням чоловік міг жити ще близько півгодини. Але він, судячи зі слідів, кликати на допомогу не збирався — кров натекла серед кімнати чималенькою калюжею, потім її слід вів до ліжка, де й було знайдено тіло чоловіка. На столі в кімнаті лежало фото батька Н., на склі якого лишився відбиток крові з пальців. Схоже було, що Н. перед смертю тримав фотографію у руках. А потім ліг на ліжко і невдовзі помер від втрати крові. Тіло чоловіка наступного дня знайшла сусідка і подруга по чарці. Вона зайшла до будинку, побачила спочатку ніж на полу, а потім і неживе тіло чоловіка. Далі був приїзд правоохоронців.
Що стало останньою краплею, яка штовхнула чоловіка до самурайського способу самовбивства, напевно так і залишиться нерозгаданою таємницею.

* * *
Під час проведення операції «Батискаф» працівниками Новосанжарського райвідділу міліції було здійснено ряд оперативно-розшукових заходів. Так у домогосподарстві жителя Малої Перещепини К., 1970 року народження, було вилучено 30 грамів макової соломки. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

* * *
4 жовтня до Новосанжарського райвідділу міліції надійшло повідомлення з Крутої Балки. Там сталася сварка між 21‑річною громадянкою Б. та її 28‑річним знайомим Н. В ході суперечки дівчина вичерпала всі аргументи і нанесла другові удар ножем у плече, після якого він отримав різану рану з пошкодженням артерії. Потерпілого госпіталізували до Полтави, а проти його подружки порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 11:40 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації