Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі армрестлери долають і суперників, і фінансову кризу

Кобеляцькі армрестлери долають і суперників, і фінансову кризу
Четверо кобеляцьких борців на руках були включені до складу збірної Полтавської області для участі в змаганнях на Кубок України. Разом із колегами з Полтави та Глобиного вони вибороли бронзові нагороди.
Змагання на Кубок України проходили 7 жовтня у місті Севастополі. У складі збірної Полтавщини у причорноморське місто їздили кобеляцькі армрестлери Артем Письмак, Гарік Матевосян, Галина Хряп, Марина Левченко та тренер Роман Горбенко.
Цього разу спортсменам для того, щоб взяти участь у престижному турнірі довелось не лише долати суперників на відбіркових змаганнях, а й боротися із фінансовою кризою. Виявилося, що відділ у справах сім’ї, молоді та спорту не в змозі повністю профінансувати поїздку. І хоча й керівник цього відділу Віталій Детюк і голова РДА Олег Решетило всіляко підтримують розвиток армспорту на Кобеляччині, але цьогорічний бюджет району диктує свої умови. Далеко не на всі змагання вистачає грошей.
Та армрестлери, як і личить представникам цього виду спорту, не опустили руки. Артем Письмак та Роман Горбенко вирішили звернутися за допомогою до спонсорів. І вони знайшлися. По 500 гривень виділили громадська організація «Сила Громади» (керівник Володимир Рева) та Микола Жук від імені кобеляцького козацтва. Допомогли й приватні підприємці Євген Ясинський та Дмитро Карнаух. Представник «Фронту змін» Євген Бондаренко за браком коштів виділив спортсменам якісні футболки. А потім свій вагомий внесок зробив і вищезгаданий Віталій Детюк. Він, за висловом Романа Горбенка, «понатискав на потрібні кнопки» і таки віднайшов основну суму грошей, потрібних для організації поїздки.
І результат виправдав сподівання, як спортсменів, так і спонсорів. Кобеляцькі борці виступили у Севастополі дуже успішно. Найбільшого успіху досягла представниця села Павлівка Галина Хряп. Галя зайняла друге місце в боротьбі на ліву руку і третє — на праву. Відтепер вона має високе звання кандидата в майстри спорту. Письмак і Матевосян стали третіми в боротьбі на ліву руку. Можна назвати успішним і виступ Марини Левченко, яка в обох розділах програми змагань увійшла до десятки найсильніших. До слова, це лише другий турнір, в якому дівчина взяла участь.
У кінцевому результаті кобелячани у складі збірної Полтавщини «набороли» на бронзові нагороди. Усього в змаганнях взяли участь 22 команди з різних областей України.

Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 13:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації