Вхід | Реєстрація

Поїхали хазяїни відпочити... приїдуть - будинок свій не впізнають

В м. Карлівка по вул. Червонофлотська у житловому будинку колишнього подружжя громадянина С., який тимчасово знаходиться закордоном та громадянки З., 1979 р.н., тимчасово не працюючої, яка знаходиться на лікуванні в м. Харкові, виникла пожежа. Вогнем знищено - шиферну по дерев’яній обрешітці покрівлю на площі 25 кв.м., дерев’яне перекриття на площі 30 кв.м. та домашнє майно, пошкоджено - стіни на площі 20 кв.м., дерев’яне перекриття на площі 10 кв.м., та шиферну по дерев’яній обрешітці покрівлю на площі 20 кв.м. Збитки встановлюються. Врятовано поруч розташовану господарчу будівлю на загальну суму 3 000 грн. Причина пожежі - коротке замкнення електромережі внаслідок порушення правил експлуатації електролічильника. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-24.

Автор: ГУ МНС області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2009, 14:17 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації