Вхід | Реєстрація

«Динамо» (Кобеляки) — чемпіон Кобеляцького району з футболу сезону 2009 року!

17 жовтня відбулися матчі передостаннього туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу. Центральний матч туру відбувся у Бутенках, де місцева команда «Бутенки — 1», яка посідала 2 місце, маючи в своєму активі 55 очок, приймала лідера поточного чемпіонату команду «Динамо» (Кобеляки) (61 очко). Господарям поля бодай що потрібно було перемагати, щоб залишилася інтрига до кінця чемпіонату і доля чемпіонства вирішувалася в останньому турі, але цього не сталося. Вони зіграли в нічию 1:1. Першими відкрили рахунок в матчі господарі поля, на 17 хв. відзначився Ігор Кононенко, а зрівняли кобелячани наприкінці тайму, черговий гол в чемпіонаті забив Олександр Логвиненко. Таким чином, здобувши одне очко, команда «Динамо» (Кобеляки) другий рік поспіль стала чемпіоном. В іншому матчі цього туру команда «Лан» (Шенгури) перемогла команду «Дніпро» (Світлогірське) з рахунком 8:1 і обійшла в турнірній таблиці команду «Бутенки — 1» на два очки. Доля другого та третього місця буде вирішуватися в останньому турі. А останнє місце зайняла команда «Бутенки — 2», передостаннє — Радянське, а від 12 місця їх відділяло лише 3 очки, від команди «Спарта» (Білики). Біличани перемогли команду Дашківка з рахунком 2:1, а команда Радянське не з’явилася на виїзну гру проти команди «Спарта» (Лутовинівка) і їм була зарахована технічна поразка -:+. Таким чином «Бутенки — 2» та Радянське займають відповідно 14 та 13 місце. Інші результати туру: (І ліга) Іванівка — «Бутенки — 2» +:-, «Колос» (Павлівка) — «Спартак» (Рибалки) 4:1, «Чапаєве — ОПТ» — Др. Гребля 2:3. (ІІ ліга) «Авангард» (Жуки) — «Араг» (Чорбівка) +:-, Котовське — Орлик 4:3, Озера — Красне 3:4, «Мрія» (Кобеляки) — Сухинівка 0:2, «Оріль» (Канави) — Кірове 2:3, «Будекспрес» (Кобеляки) — Василівка 8:1, «Нива» (Бродщина) — Вільховатка 0:8. У перенесеному матчі, що відбувся в неділю 18 жовтня, команда «Авангард» (Жуки) на виїзді зіграла в нічию з місцевою командою села Красне 3:3 і за тур до завершення першості вона стала чемпіоном другої ліги. А от команді з Красного потрібно в останньому турі перемагати команду «Мрія» (Кобеляки), щоб посісти друге місце.
Технічні результати ХХ туру чемпіонату Полтавської області з футболу:
«Велика Багачка» — «Сула» (Лубни) +:- (+:-), «Гірник» (Кременчук) — «Жоржівка» 3:1 (1:0), «Колос» (Дмитрівка) — «Молодь-ПДПУ» (Полтава) 1:2 (0:0), «Локомотив» — ДЮФШ «Ворскла» (Полтава) 3:0 (1:0). «Пирятин» — «Миргород» 1:3 (+:-), в дужках результати юнацьких складів команд.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2009, 16:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації