Вхід | Реєстрація

Акція «Милосердя»

Щороку в Кобеляцькому районі проводиться Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя», приурочена Дню людей похилого віку (1 жовтня) та Дню інваліда (3 грудня).
Приємно усвідомлювати, що підприємства, організації, с/г господарства, товариства, приватні підприємці району взяли активну участь у благодійній акції і зігріли серця одиноких пристарілих, які отримали привітання з нагоди, Міжнародного Дня людей похилого віку.
Так протягом вересня-жовтня матеріальну допомогу у вигляді і продуктових пакетів та промислових товарів надано 456 одиноким, непрацездатним громадянам на суму 20113 гривень. Надану допомогу було вручено соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома, а деякі із спонсорів самі відвідали пристарілих і вручили їм подарунки. Зокрема, працівники магазину «Зоря» (приватний підприємець Н. М. Трусова) відвідали 70 підопічних відділення соціальної допомоги села Світлогірське, привітали їх зі святом і вручили продуктові набори.
Вагомий внесок в проведені акції зробили: ТОВ «Агросвіт», ФГ «Громада», СК «Радянський», ПСП «Добробут», ПАФ «Мир», СТОВ «Україна», ФГ «Відродження», ФР «Сонячна Нива», ТОВ «Нива», СТОВ «Бережнівське», профспілковий комітет Ліщинівського психоневрологічного будинку-інтернат, депутат обласної ради А. М. Шкарбан, центральна районна лікарня, відділ освіти, районне споживче товариство, МПМШБД — 8, комунгосп села Світлогірське (Я. Маляренко), автозаправка села Світлогірське (О. Зайчук), Вільховатська, Кунівська сільські ради та інші.
Не залишились осторонь і приватні підприємці Світлогірського, Бутенок, Леваневського, Бродщини, Григоро-Бригадирівки, Кірового, Комендантівки, Чапаєво — В. Білорибець, М. Пивовар, Ю. Довгалюк, О. Тараненко, В. Іванюк, С. Ісип, А. Близнюк, О. Кришень, Л. Плахтій, О. Шапка, О. Семиног, А. Сердюк, І. Стрюк, О. Фещенко, В. Малюк, В. Ющенко, В. Пучко, Г. Жила, Л. Кочубей, Н. Дрига, В. Заброда та багато інших.
Благодійна акція «Милосердя» ще триває, — попереду День інваліда.
Сподіваємось, що осторонь не залишуться і інші не байдужі до цієї категорії малозахищених громадян; відвідають і проникнуться бідами та негараздами інвалідів.

Автор: Завідувач відділення організації надання грошової та натуральної адресної допомоги А.Ломакова


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2009, 16:52 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації