Вхід | Реєстрація

У Світлогірському пияк вбив співпляшника

Щороку в Україні скоюється кілька тисяч вбивств. В основному вони відбуваються на ґрунті побутових сварок. І майже обов’язково — після спільного розпиття спиртних напоїв. Так сталося і в Світлогірському.
7 жовтня близько 19.00 на номер 102 надійшов телефонний дзвінок від громадского помічника дільничного інспектора міліції із Світлогірського. Він повідомив, що в хаті-пустці, яка знаходиться на території села, був виявлений труп громадянина Я. На місце події одразу виїхала оперативно-слідча група, до якої увійшли начальник райвідділу внутрішніх справ Анатолій Гриценко, його заступник Микола Подобрий та судмедексперт Олександра Єрмолова. При огляді трупа на голові були виявлені 4 рубані рани. В хаті знайшли кілька пляшок з-під пива та горілки і пачки цигарок. Жодних інших речових доказів одразу знайти не вдалося. Цього ж дня була порушена кримінальна справа за ознаками статті 115 КК України. Почалися оперативно-розшукові заходи. І близько 24 години ночі підозрюваного у вбивстві затримали. У нього знайшли знаряддя вчинення злочину. Чоловік свою вину визнав одразу і почав давати покази. Це житель Світлогірського К.
Під час розшукових дій відпрацьовувалось кілька версій. Це і сімейний конфлікт, і конфлікт на ґрунті розділу майна. Але причина виявилась банальною. Потерпілий і вбивця разом пили горілку. Потім щось не поділили. Почалася сварка і, можливо, бійка. Слабший фізично К. вирішив використати проти Я. не лише кулаки. Зараз затриманий щиро розкаюється і жалкує за тим, що накоїв. Але від відповідальності це його не звільнить.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2009, 17:05 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації