Вхід | Реєстрація

У Кременчуці сексу оголосили війну

Загалом, в місті працює два спеціалізовані магазини: «Все для кохання» та відділ у магазині «Шериф». До другого у контролюючих служб та двох заступників міського голови питань немає. Під час перевірок директор магазину надав усі необхідні документи, ліцензії та сертифікати на продукцію. До того ж відділ з продажу секс-товарів розташований у підвальному приміщенні. А от до власниці першого магазину у можновладців є претензії.
«Ми були проти відкриття цього магазину. Пройшли довгу процедуру судів, дійшовши до Верховного Суду України, після чого вже були змушені надати дозвіл на його відкриття. Зараз обласне керівництво бажає, щоб ми боролися з ним, – розпочав заступник міського голови Кременчука Олександр Биков. – Хоча сказати, що магазин працює без порушень, неможливо. Взяти хоча б ту бабу, яку вони надувають і виставляють у вітрину, навіть нормально не вдягнувши – це порушення».
Нещодавно до магазину «Все для кохання» вже приходили перевіряльники, однак жодного з документів побачити їм так і не вдалося. За словами представника відділу захисту прав споживачів, власниця магазину відмовилася їх надати. Крім того, подала скаргу до прокуратури, звинувачуючи перевіряльників у крадіжці чогось з її магазину.
Тож на нараді було прийнято рішення провести ряд перевірок цього секс-шопу, не обмежуючись СЕС та пожежниками, а використавши всі можливі контролюючі органи.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2009, 10:53 | | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації