Вхід | Реєстрація

Мешканці Петрівки врятували лелеку

Мешканці Петрівки врятували лелеку
Під Полтавою місцеві мешканці врятували лелеку - птахові зробили операцію на крилі. Лелік (таке прізвисько дали пернатому) так звик до людей, що навіть навчився імітувати їх ходу. Теплолюбиві білі лелеки вже давно відлетіли на південь. Ось тільки молодий Лелік зимуватиме в Полтавському еколого-натуралістичному центрі. Сюди птах потрапив не по своїй волі. Місяць тому його знайшли з поламаним крилом жителі села Петрівка, що під Полтавою. Він практично гинув. - Вони принесли бідолаху нам, а ми відразу ж звернулися у ветклінику, де йому під наркозом зробили операцію і вставили в крило спицю, - розповіла робітниця центру Олена Боєва.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2009, 11:40 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації