Вхід | Реєстрація

Перевірку на ВІЛ студенти ПДАА пройшли вдало

Перевірку на ВІЛ студенти ПДАА пройшли вдало
26 жовтня в Полтавській державній аграрній академії стартував «Тиждень здоров’я». Одним із чи не найважливіших його заходів була акція «Пройди свій тест». Відбулася вона в середу 28 жовтня. В рамках акції всі бажаючі в стінах ПДАА могли пройти безкоштовне анонімне експрес-тестування на ВІЛ-СНІД.
Передувала цьому заходу тематична лекція від представників благодійного фонду «Громадське здоров’я» на тему «Проблема ВІЛ-СНІД в Україні». Також студентам після тестування безкоштовно роздали тематичну літературу та просвітницькі журнали «Біла Альтанка», «Подорож», «Горизонт» та інші.
Організаторами даного заходу виступив студентський профспілковий комітет.
Нагадаємо, що подібний захід проводиться в стінах аграрної академії не вперше. За весь час тут пройшли тест вже більше 300 студентів.
Ми запитали студентів із черги під дверима кабінету для тестування, що їх спонукало до цього.
- Краще перевірити себе, навіть, якщо ти впевнений у своєму партнері. Адже життєві ситуації бувають різні. Тому я хочу бути впевненою в тому, що не є носієм ВІЛ, - говорить студентка 3-го курсу.
Достовірність даного тестування майже 100%. Але він не показує інші можливі захворювання. Тому студентам була також надана інформація куди можна звернутися в разі виникнення запитань.

Автор: news.studclub.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2009, 12:01 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації