Вхід | Реєстрація

Лариса Семеняга: «В День студента в Полтаві відбудеться листоparty»

«Останнім часом галузь культури отримала неабиякий поштовх для розвитку, завдяки підтримці міської влади, меценатів та ініціативам творчих особистостей», - відзначила заступник міського голови Лариса Семеняга під час прес-конференції, яка відбулася сьогодні в агентстві «Новини України».
Лариса Семеняга розповіла представникам ЗМІ про інновації у музейних установах міста, прокоментувала нововведення «Туристичний автобус», який влітку проводив екскурсії містом за символічну ціну – 25 грн. за три години, проанонсувала нову туристичну задумку - екскурсію «Історія одного будинку».
«Полтава має багато талановитих творчих колективів, - впевнена Семеняга, - їм є чим похвалитись не тільки на обласному, але й на всеукраїнському і навіть, міжнародному рівнях. Тому не дивно, що наше місто регулярно відвідують професійні музиканти, танцюристи, співаки й художники з інших країн. В травні наступного року ми плануємо запросити до Полтави Кубанський козачий хор. Передбачено, що він виступить на Співочому полі імені Марусі Чурай»
Не залишається без розваг і полтавська молодь. На новорічні свята міськрадою запланована низка сюрпризів для дітей та юнацтва. А урочистий захід до Дня студента, що відбудеться 17 листопада в палаці дозвілля «Листопад», студенти заочно нарікли «Листоparty».

Автор: www.operativno.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2009, 13:16 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації