Вхід | Реєстрація

Батьки п’ятьох дітей померли від отруєння грибами

У селі Лука Лохвицького району поховали Ольгу та Івана Гурман, їх п'ятеро дітей (молодшому всього два роки) стали сиротами через гриби. У сільраді не можуть оговтатися, чому таке трапилося із показовим сімейством. Чоловік добре заробляв в Києві, міг дозволити купити які завгодно делікатеси в супермаркеті, проте, пішов разом із зятем збирати гриби в район, який в селі називають відстійником, — сюди з цукрового заводу скидають відходи. Мати із старшим сином відразу після вечері відчули себе погано, але до лікарів звернулися на третій день. Жінка практично відразу померла в районній лікарні від шлункової кровотечі, а сина у важкому стані відправили до Полтави.
Батько потрапив до лікарні уже в Києві, там і помер. Столичні лікарі впевнені, що чоловік споживав бліду поганку. «У 20‑річного Вадима клінічна картина теж нагадувала бліду поганку. У нього пошкоджені печінка, шлунок, нирки, — розповів Валентин Білий, завідувач реанімаційним відділенням Полтавської обласної лікарні. — Йому вже краще, він хоч говорити почав». Лікарі стверджують, що практично безсилі в боротьбі з поганками: вірогідність виживання після такого отруєння дуже низька.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2009, 10:09 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації