Вхід | Реєстрація

У День визволення України привітали ветеранів

У День визволення України привітали ветеранів
28 жовтня у Нових Санжарах пройшли урочистості, присвячені Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників.
Зранку, незважаючи на сиру осінню погоду, відбувся мітинг біля пам’ятника Слави. Після виступів представників влади до підніжжя пам’ятника були покладені букети та гірлянди з квітів.
За годину ветерани та представники влади зібрались в актовому залі медичного центру «Нові Санжари». Тут на присутніх очікували привітання чиновників та концерт учасників самодіяльності. Першим вітав представників старшого покоління — ветеранів, дітей війни, інвалідів та учасників бойових дій виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Анатолій Мокляк. Після привітальних слів він нагородив Почесними грамотами РДА учасників бойових дій, ветеранів Великої Вітчизняної війни Анатолія Іопу, Василя Казмірука, Миколу Дейнеку та Костянтина Камуза. Багато говорив про ратний подвиг наших солдат у боротьбі за визволення Батьківщини заступник голови районної ради Борис Федоренко. Він також вручив Почесні грамоти районної ради ветеранам Миколі Аврашку, Петру Тищенку та Миколі Балі. Відзнакою голови районної ради «Іменний годинник» нагородили голову ветеранської організації Сухомаячківської сі­ль­ської ради Володимира Демченка. Селищний голова Андрій Река був небагатослівним і, привітавши ветеранів та їх нащадків, вручив Почесні грамоти селищної ради Миколі Аврашку та Василю Казміруку. Від ветеранів із вітальним словом виступив Микола Шатух. Він у своїй промові згадав і буремні військові роки, і важкий шлях відбудови та становлення Радянського Союзу, а закінчив аналізом нинішньої, не надто оптимістичної, політичної ситуації в Україні. Після всіх привітань та побажань на глядачів очікував концерт за участю ветеранського хору «Багряне листя» та представників художньої самодіяльності з центру культури та дозвілля.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2009, 10:20 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації