Вхід | Реєстрація

У збірній Полтавщини – лише кобелячани

У збірній Полтавщини – лише кобелячани
У минулу суботу в Кобеляках на базі УТМР відбулась першість Полтавської області по стендовій стрільбі. Місце проведення змагань були проведені невипадково. Як відзначив голова Президії обласного УТМР Костянтин Боровик, кобеляцький стенд заслужено вважається кращим в області.
Кращими є і місцеві стрільці. Вони в черговий раз підтвердили свій високий клас. В цьогорічних змаганнях взяли участь 30 команд, які представляли 23 райони Полтавщини. В особистому заліку змагались 73 спортсмени. Кольори кобеляцького району, як і деяких інших, захищали дві команди. До складу однієї з них входили Василь Бєляєв та Василь Кіптілий, другої – Євген Ясинський та Анатолій Близнюк. Вони й боролись між собою в командному заліку. Перемогла команда, складена із двох Василів. Ясинський і Близнюк зайняли друге місце. Третіми стали представники Диканського УТМР.
Із шести учасників особистого фіналу четверо представляли Кобеляцький район. Виграв цей турнір кременчужанин Олександр Нікітенко. За ним розташувались Василь Бєляєв, Анатолій Близнюк, Євген Ясинський та Василь Кіптілий. Шосте місце зайняв спортсмен із Диканьки.
За результатами першості області була сформована збірна Полтавщини зі стендової стрільби. До її складу увійшли виключно наші земляки. Тепер 1 серпня в Охтирці діючі чемпіони України серед колективів УТМР будуть захищати своє почесне звання.
Крім, власне, змагань того дня відбулось і виїзне засідання Президії райради УТМР, яке провів Костянтин Боровик. На ньому йшла мова про величезну шкоду, яку завдають флорі і фауні Кобеляччини спалювання стерні на полях та трави на луках. Для боротьби із цим неподобством створена спеціальна група, до складу якої увійшли мисливці району.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2009, 12:20 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації