Вхід | Реєстрація

Журналіст «Світлиці» подає позов на Андрія Реку

23 жовтня у медичному центрі «Нові Санжари» сталася позаштатна ситуація. Як стверджували журналісти «Світлиці», у гримерці клубу медичного центру новосанжарський мер Андрій Река здійснив напад на журналіста «районки» Петра Жаботинського.
Наш кореспондент минулого тижня зустрівся з обома учасниками конфлікту. Відповідальний секретар районної газети «Світлиця» розповів свою версію розвитку подій.
— Минулої п’ятниці я близько вісімнадцятої години вечора разом із своїм колегою Володимиром Любком прийшов до клубу, що знаходиться на території медичного центру «Нові Санжари». Там мав відбутися концерт народного артиста України Леоніда Сандуленка. Незадовго до цього я зустрічався із цим артистом і в черговому номері газети ми надрукували його інтерв’ю. От я і прийшов, щоб передати йому газету. Концерт незабаром мав початися, тому я пройшов до гримерки, сподіваючись зустріти артиста там. Леоніда Сандуленка в кімнаті не було, натомість мене зустріли дві працівниці медичного центру. Я розговорився з ними про краєзнавство, очікуючи на артиста. З однією із жінок ми вирішили обмінятися номерами мобільних. Я вже майже записав її телефон і готовий був набрати його, як раптом у гримерку зайшов Андрій Река. За ним я побачив і артиста Леоніда Сандуленка. Селищний голова привітався із моїм колегою Володимиром Любком, потім простягнув руку і мені. Я в цей час ще дописував у «мобілку» номер, тому автоматично так і простягнув йому правицю із затиснутим у ній телефоном. Це Андрію Реці, очевидно, не сподобалося. Він вихопив у мене з руки мобільний і пошпурив далеко у куток. Обізвав мене хамом, а потім просто виштовхав у плечі із гримерки на очах у присутніх там людей. Напевно, це бачив і сам артист. Газету передати я не встиг та й номера, як розумієте, не записав. Я пішов, а потім мене наздогнав Володимир Любко, який підібрав «мобілку» і віддав мені. Я сказав, що даремно він це зробив — нехай би там і лежала. Звичайно ж, я вважаю що Андрій Река образив мою честь і гідність. Я пораджуся із компетентними юристами і напевно подам на нього до суду. Чесно кажучи, я знаю запальний характер нашого мера, але досі не зрозумів, що ж його так розлютило?
Аби не роздумувати довго над відповіддю на це питання, ми звернулись за коментарем до самого селищного голови Андрія Реки. Розмова між журналістом та новосанжарським мером відбулася у вестибулі клубу того ж таки медичного центру «Нові Санжари» перед початком концерту, присвяченому Дню визволення України.
— Я знаю Петра Михайловича тридцять п’ять років. І якось образити чи скривдити його я просто не міг, — дуже переконливо запевнив Андрій Река. — Я тоді перед концертом прийшов у клуб, а їхні дівчата мені говорять: «Ну що це за бомж там прийшов? Весь у грязному і йде в гримерку до артиста! Виведіть його, будь ласка». Я зайшов, дивлюсь — Петро Жаботинський щось говорить по «мобілці». Я почекав, він не закінчує розмову, тоді я телефон у нього з рук взяв і кинув на диван. Потім просто по-дружньому — замітьте, не як журналіста, а як людину, яку я знаю тридцять п’ять років — вивів його за двері. Володимиру Любку я сказав, що він може лишатися, але він теж пішов за Жаботинським.
Третій герой цієї історії журналіст Володимир Любко підтвердив слова свого старшого товариша і спростував селищного голову:
— Ні на який диван він мобільний не клав, а взяв і пошпурив у самий куток. Потім почав обзивати Петра Михайловича словами, які я зараз повторювати не буду, і у плечі виштовхав його з гримерки. Мені справді сказав, що я можу лишитися і займатися своїми журналістськими справами — фотографувати концерт. Але я підібрав «мобільний» і пішов разом із Петром Жаботинським.
Хто із учасників історії говорить правду, а хто — не зовсім, напевно з’ясують компетентні органи. Натомість журналісти «Світлиці», не покладаючись лише на суд, вже звернулись за підтримкою до обласної Спілки журналістів.

Автор: Володимир Паршевлюк, кореспондент газети «ЕХО» в Новосанжарському районі, тел. (099)956‑02‑08.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2009, 13:14 | Нові Cанжари | Суспільство


1. Vlada82 / 30 червня 2017, 11:52
Отут я впізнаю справжнього Реку! Інтересно чи підтримала тоді журналістів їхня спілка? Чи були якісь виводи? Я б на місці Жаботинського такого хамства Реці не пробачила...
2. Selena2017 / 30 червня 2017, 13:32
Події давні, але промовисті. Хамство зросло в розмірах небачених. Іноді здається, що цю людину не зупинить навіть нечиста сила, а вже спілка журналістів їй - комариний укус.
3. don / 30 червня 2017, 14:28
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
придурки, стаття опублікована 2009 року. діло вже давно замяли, жабкіна відмили щоб не воняв, купили чисту білизну, після того мабуть не мінялася
4. Selena2017 / 30 червня 2017, 15:09
Чи, бува, не стараннями самого дона?
5. ukr2017 / 30 червня 2017, 18:57
Река хотів похизуватись перед дівчатами,які його попросили викинути бомжа,от він швирнув цього...друга Ляшка,бо ще не знав,що коли стане депутатом,треба буде таких законом захищати і з ними по Хрещатику ходити
6. ukr2017 / 30 червня 2017, 19:00
Мабуть,щоб позов не подавав,Река з Бульбахою і поставили Жаботинського редактором газети.Якщо вдарять по одній щоці, підстав іншу,чи інше
7. Dana77 / 1 липня 2017, 10:31
Тоді Реці не нравився весь у грязному Жаботинський, тепер нравиться. Тепер же мода на таких, у Єуропу йдемо. Скоро марші рівності проводитимуть і в Полтаві, так шо Жаботинському не доведеться далеко їздити. До речі, цей знімок зроблено у Н.Санжарах на День молоді (див. за посиланням) Посилання на rada-ns.gov.ua
8. Maks75 / 1 липня 2017, 11:29
Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
9. Vlada82 / 1 липня 2017, 11:43
Я не зрозуміла, подав тоді Жаботинський в суд на Реку, чи побоявся? Шо з’ясували правоохоронці? Чим все закінчилося? Напишіть, якшо хтось пам’ятає подробиці.
10. Selena2017 / 1 липня 2017, 13:28
Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
11. ЛУНА / 2 липня 2017, 06:29
2009 год?Это не ошибка?Если нет,то к чему мемуары?Или в воздухе запахло серой(выборами)?!
12. Vlada82 / 2 липня 2017, 10:58
У тому то й справа, шо 2009 рік, а шо змінилося до сьогодні? Такий же боягуз і підлабузник Жаботинський, такий же шахрай Река. А вибори - це можливість змінити брехунів у владі, та чи скористаємось такою можливістю? Ми ж любителі наступати на одні й ті самі граблі, а потім скаржитись на погане життя. Розумні люди беруть з минулого уроки, а не забувають те шо було вчора.
13. Selena2017 / 2 липня 2017, 11:36
Аякже, такого політика образа прямо з ніг звалить. Просто хотілося захистити жінку-матір, не треба б про неї так.
14. don / 3 липня 2017, 08:26
розвели тут балачку вдало, з однієї сторони виставивши Реку хамлом і шахраєм, і при цьому захищаючи Жабкіна, з іншої сторони Жабкіна висміяли як вонючого бомжа, підлабузника, і зовсім не важно що події дуже давні.
а розвели ті, кому сниться крісло редактора районки та мерівське крісло
15. Vlada82 / 3 липня 2017, 08:48
don-Антон, а тобі шо сниться? Крісло начальника прес-служби селищної ради? Не намагайся захистити Реку, він твої потуги не оцінить, закінчиться його депутатство і викине тебе як ото Жаботинського. Знайде собі іншого піарщика. Река пройшов путь від голови колгоспу до нардепа, а зостався недовихованим селюком, і про це всі знають, тут ніякого наклепу.
16. Selena2017 / 3 липня 2017, 12:02
Браво, Владо! Ти смілива людина, таким переінакшувати життя в знівечених Санжарах.
17. don / 3 липня 2017, 13:43
15.Vlada82
«Не намагайся захистити Реку, він твої потуги не оцінить, закінчиться його депутатство»

я знаю Андрія Олександровича досить давно, знаю його як людину з чистою душою і великим серцем, який все своє життя робив добро для людей, а от про вас ніхто нічого мабуть і не скаже, оскільки ніяких добрих справ за вами не числеться і тому ви нікому не відомі і ніхто вас добрим словом не згада.
15.Vlada82
«Река пройшов путь від голови колгоспу до нардепа, а зостався недовихованим селюком»

а про інших нардепів мабуть євангілія пишуть
18. Beri Mor / 3 липня 2017, 15:55
17.don
«я знаю Андрія Олександровича досить давно, знаю його як людину з чистою душою і великим серцем, який все своє життя робив добро для людей, »

Ти де таку траву береш?
19. ukr2017 / 3 липня 2017, 18:33
17.don
«я знаю Андрія Олександровича досить давно, знаю його як людину з чистою душою і великим серцем,»

Вся його душа чиста так як і його декларація.Тобі треба вийти на базар і послухати,що про твого куміра говорять його виборці.Він їх надії в повній мірі виправдав
20. don / 4 липня 2017, 08:29
19.ukr2017
«вийти на базар і послухати»

на базарі он казали що після Майдану Україну через півроку приймуть у Євросоюз, і що війна закінчиться через три дня після виборів Презедента і шо? треба свої мозги мати, а не слухати базарних баб
21. Maks75 / 4 липня 2017, 12:29
Пригадую, як Река нібито підтримував Майдан, але робив це виключно для того, шоб комфортно утриматись у кріслі, даже обратись депутатом. Але не забуваймо, шо однією з найголовніших програм Майдану була люстрація, зокрема тих, хто служив комуністичному режиму. Причому без будь-яких виключень. А Река є дуже яскравим представником цих служак - колгоспний парторг, працівник Полтавського обкому партії, а до всього ще й випускник Вищої партійної школи при ЦК України. Отже, якшо по совісті і по щирості, він повинен був самостійно відійти від політики во благо народу, який начебто дуже любить. Але ж ні! Хочете сказати, шо Река був кращим і правильнішим комуністом, ніж інші? Шо він біліший і пухнастіший за інших секретарів різних парткомів та райкомів? Ви самі в це вірите? За вашим же висновком, пане don, Река свідомо пішов до когорти тих, про кого "в євангеліє не пишуть". З якою метою? Ясна річ - покращити своє матеріальне і соціальне становище. Це щодо його "чистої душі". А до епітету "з великим серцем" я додала б і "з великим гаманцем", бо хто з його виборців, яких він так нестерпно лоюбить, зумів набити собі за два роки таку калитку? Де валяються ті мільйони, які прилипли до рук Реки? Де так високо платять за любов до народу? Отже, собі він реального добра зробив більше, ніж народу. Любіть його всіма органами свого тіла, а нам не вішайте на вуха локшину.
22. Maks75 / 4 липня 2017, 13:09
Давайте прослідкуємо доходи Реки відповідно до його декларацій. 2013 рік - 97 тис. 404 грн., 2014 рік - 134 тис. 836 грн. Також з’являються нова земельна ділянка площею 2500 кв.м. та два авто Volkswagen Passat; 1598 куб.см. і APO, 1596 куб.см. У 2015 році його дохід складає 105 тис. 109 грн. і з’являється ще одна земельна ділянка площею аж 20 тисяч (!) кв.м. А вже за 2016 рік "чистий душею" Река задекларував готівкові кошти в сумі 978 тис. 800 грн. тобто майже мільйон! Де він їх заробив? Я думаю, шо украв у народу, який дуже любить, бо якшо Река став багатшим на мільйон, то рідний народ - на цю суму бідніший. Згадаймо фізику для 7 класу і перефразуймо відповідно до даної ситуації закон збереження маси: якщо в нардепівському гаманці додалося, то в інших гаманцях електорату зменшилося. Так шо любіть свого Реку дужче, тоді він у цьому році задекларує 2 мільйони, а ми в Санжарах нюхатимемо рози й сидітимем без води. І допомоги від Реки чекати не варто, бо він тепер - голова підкомітету ВР з питань ДЕРЖАВНОГО будівництва, а розбудова якихось Санжар йому тепер ні в шо не впирається. Як кажуть, людина вийшла на нову орбіту і земного тяжіння вже не відчуває.
23. Maks75 / 4 липня 2017, 13:23
Ще одне. На сайті ВР є офіційна інформація, шо два роки тому "Река пообіцяв скласти депутатські повноваження у разі втрати довіри виборців округу". Мені тепер цікаво, коли, ким і головне - за якими критеріями треба визначити рівень тієї довіри? Тобто виходить, шо це чисто популістська заява, як і всі інші. Наприклад, "домогтись проведення реформи медичної сфери", "на державному рівні захищати екологію регіону" або "домагатись підвищення пенсій". Ці обіцянки, до речі, значаться як невиконані. Бо за майже трирічне депутатство Река виконав тільки дві: "відтворив сучасну та боєздатну професійну армію" та "домігся створення Національного антикорупційного бюро". Захисникам Реки не смішно від цього? Нам, простим виборцям, які не є його помічниками-консультантами на постійній основі, тобто за зарплату, від цього гірко.
24. don / 4 липня 2017, 16:50
ех, як тебе викручує, що в когось в кармані є гроші, а в тебе миша дірку прогризла
25. Maks75 / 5 липня 2017, 10:27
Я бачу, Река тебе поімєл в усі дірки (маю на увазі як нардеп - представника електорату), а ти аж чманієш від задоволення. Порадій його мільйонам, може й тобі крихта перепаде, якшо гарно лизатимеш Реці підошви.
26. don / 6 липня 2017, 16:54
більш за все поімел він якраз тебе, можливо навіть і не знаючи цього, що там у його деклараціях ти незаконного вичитала, що тебе так заздрість викручує
27. Maks75 / 7 липня 2017, 11:06
Согласна, поімєл він усіх, і нас з тобою в тому числі. Хоча тебе може й ні, якшо поділився з тобою крихтами зі свого барського столу. Ну от якшо ти такий вумний, тоді скажи, як за рік можна законно заробити мільйон, будучи нардепом, тобто без права займатися підприємницькою діяльністю? Може і я так спробую. А заздрість тут ні до чого, жаль, шо в тебе не вистачає розуму це зрозуміти.
28. ЛУНА / 7 липня 2017, 13:32
там у його деклараціях ти незаконного вичитала,А как это незаконно вычитала?Декларация -публичный документ и читать ее вполне законно.Незаконные вероятно у высоких госсмужей часы по 20тыс. у.е.,жилье по 800кв.м.,прорастающие миллионы. вопрос не в зависти,а в том где взял?За что дали?А завидовать не чего.Народный депутат должен получать достойную,большую ,официальную зарплату,конечно не на фоне всеобщей нищеты.И дело не в одном конкретном человеке,которому здесь оппоненты "перемывают кости",дело в затхлой системе.
29. don / 7 липня 2017, 14:33
27.Maks75
«як за рік можна законно заробити мільйон, будучи нардепом, тобто без права займатися підприємницькою діяльністю? Може і я так спробую.»

якщо в тебе смалець в голові є, то заробиш не один, а два мільйони за рік, можливо навіть станеш депутатом ВР
27.Maks75
«жаль, шо в тебе не вистачає розуму це зрозуміти.»

чого ж ти така бідна, якщо така розумна?
28.ЛУНА
«А как это незаконно вычитала?»

по тексту було слово "незаконного"
28.ЛУНА
«Народный депутат должен получать достойную,большую ,официальную зарплату,конечно не на фоне всеобщей нищеты»

в європейських країнах з/п депутата від 20 тис. у.е. в місяць, а чому наші депутати змушені сидіти на сухарях
30. земеля / 7 липня 2017, 15:31
29.don
«
якщо в тебе смалець в голові є, то заробиш не один, а два мільйони за рік, можливо навіть станеш депутатом ВР»

С виду не скажешь что ты ..... Это не я придумал, но на самом деле это так - " Богатых делают бедные" Дон,а ты к какому виду относишься? Сколько у тебя смальца?
31. Selena2017 / 7 липня 2017, 17:36
У тій голові не смалець, а фраєрська жадібність, яка відомо до чого доводить...Маю ж на увазі дона.

Змінено 07.07.2017, 17:43
32. ukr2017 / 7 липня 2017, 23:47
28.ЛУНА
«Незаконные вероятно у высоких госсмужей часы по 20тыс. у.е.,жилье по 800кв.м.,прорастающие миллионы. вопрос не в зависти,а в том где взял?За что дали?А завидовать не чего.»

Луна,а чого ж не завидувать санжарцям,як це у них на очах,простий такий селищний голова як усі,майже нічого не маючи Река,який говорив і показував усім,що в нього одна рубашка і костюмчик,а тут раз і мільйонером став. Де ж так у Санжарах можливо розбагатіти, чи всі такі бидло як він говорив,може санжарці чогось не знали про його бізнес?І ти мабуть не помітила у нардепа новий годинник,такий як і Гройсмана,айпадовський,то мабуть народний Фронт видає своїм просто членам
33. ЛУНА / 8 липня 2017, 09:30
по тексту було слово "незаконного.sorry!
34. Maks75 / 8 липня 2017, 10:46
Спасибі donу, шо нарешті викрив сам себе. Тепер я зрозуміла, чого він так запекло захищає владу, бо сам до неї належить. Це ж просто шедевр вважати всіх "без смальцю в голові", хто живе на скромну зарплату і в кого немає мільйона. Значить, не вміє красти й обдурювати, а ось такі donи й реки - успішні, вони вміють жити, в них є розум «дістати» мільйон. І до чого тут європейські депутати? Так, у них зарплати високі, але якби європейський депутат взяв за барки журналіста, тим більше лиш за те шо той "у грязній сорочці", то він би вже не тільки депутатом, а й простим колгоспним парторгом ніколи не став би. А в нас украв мільйон - і ти мільйонер, і весь електорат для тебе - бидло без смальцю в голові. І ніхто за руку новітніх Корейків не схопить, знайдуться donи, які ще й захищатимуть і виправдовуватимуть. Але виключно словоблудством і п’ятолизанням, бо жодної конкретики - де ж за один календарний рік можна «заробити» мільйон? У них - як у знаменитого літературного героя Остапа Бендера, "есть четыреста сравнительно честных способов отъема денег". Той же О.Бендер як у воду дивився, коли говорив: "Большие деньги можно только украсть. А заработать можно только геморрой". Так шо вперед, don, на заробітки! І читай класику!
35. Dana77 / 9 липня 2017, 12:56
З Рекою все понятно, як і з Доном та Жабіком, з одного болота сатани. Ніколи даже не сумнівалась, шо Река виховувався в лопухах.
36. земеля / 9 липня 2017, 15:36
Дон! мне стыдно за тебя. Когда тебя и в хвост и в гриву кому не лень.
37. Vlada82 / 10 липня 2017, 09:31
Ви ще згадайте як Река пресував прокурора. А хтось тепер каже «законослухняний» і "чистий душею". Це просто паразит на тілі народу.
38. KN17 / 14 липня 2017, 13:19
Река давно не любить журналістів, про це даже Зоря Полтавщини колись писала, так шо нічого дивного в його поведінці немає. Хоча тепер Жаботинський його влаштовує, бо нікого не критикує і Реку не викриває. Так само Петро влаштовує і Супруна з Бульбахою, бо одного поля ягоди. І хоч описана подія майже 10-річної давності, нічого з тих пір не змінилося, Река демонструє таку ж безкультурщину, як і тоді.
39. Suprun / 17 липня 2017, 10:09
Шановні користувачі сайту, давно хотів висловити свою позицію з приводу редакторів «Світлиці», аби припинити спекуляції на тему звільнення Зінченка і т.д. Вже багато хто зрозумів, що Зінченка звільнили не просто так, він «загрався» у свободу преси і вчасно не зупинився. Вважаю неприпустимим, коли редактор комунальної (не приватної!) газети дозволяє собі критикувати діючу владу (фактично своє керівництво), інших керівників району, самостійно визначає інформаційну політику газети, не погоджуючи це із засновниками. Під час розгляду питання стосовно продовження контракту із Зінченком на ці проблеми звертали увагу депутати райради С.Бульбаха, В.Замула, В.Красюк. До всього при Зінченку газета рясніла позитивними публікаціями про Партію регіонів і про місцевих регіоналів, про що говорили у своїх виступах депутати М.Харченко, А.Кожухаренко, з чим погодився і депутат облради Ю.Лебедин. Ці факти переконали депутатів, що продовжувати контракт із Зінченком не доцільно, особливо після Революції гідності. А стосовно П.Жаботинського, то маємо протилежну картину. Петро Михайлович тісно співпрацює з районною владою, не дозволяє собі публічного критиканства, не «підігріває» в газеті непотрібного інтересу до надуманих проблем, не підіграє противладним читацьким настроям, спільно з депутатським корпусом визначає інформаційну політику «Світлиці», він досвідчений журналіст і не заслуговує на ті образи, які вихлюпують на нього недоброзичливці в Інтернетресурсах.
З повагою голова Нов. райради Г.І.Супрун.
40. Selena2017 / 17 липня 2017, 10:42
Геннадію Івановичу, невже ви справді вважаєте, що ваша особиста присутність у владній структурі - велике щастя для селища та району? І ви вже такий недоторканий для критики, як і вищі вас рангом ? Чи багато проблем хоча б у селищі вами вирішено? Сидите собі тихенько...
А хто ж тоді, як не влада, пхала в районку оті «сині» матеріали? Тоді б і врозумляли Зінченка, а тепер всім розвиднилося. Зараз все спокійно : маєте кишенькового редактора.
41. КН17 / 17 липня 2017, 11:59
Прикольно, а хіба Харченко й Лебедин не були в партії ригіонів? Чи швидко перестроїлись після Майдану і знайшли стрілочника?
42. Vlada82 / 18 липня 2017, 10:34
Супрун признает, что через увольнение Зинченка сделал местную газетенку послушной и карманной, а редактора покорным власти. Как в совковые времена. Удивительные изменения после Майдана!
43. don / 18 липня 2017, 11:56
Зрозуміло, що ніякий Супрун тут коментарі не пише, а пишуть ті хто хоче дискридитувати діючу владу, всіх заразом і Реку і Супруна і Лебедина, пишуть ті кому дали ногою під зад, показали що їхнє місце воздлє параши
44. Vlada82 / 18 липня 2017, 12:06
Наверное, их место возле donа. Он лучше знает, где место таких как он, любимчиков и защитничков власти.
45. КН17 / 18 липня 2017, 12:13
Цікаво в чому тут дискредитація Реки? Він хіба не брав за барки Жаботинського? А хіба мав право розпускати руки? А Лебедин - давно відомий дід Нечипір, міняє політичні картузи разом із зміною влади. Про Супруна вообще краще помовчати, він случайно опинився в цьому кріслі, і дякуючи Лебедину. Майдануті роблять з нього ікону. Таких захищати - собі шкодити.
46. Vlada82 / 18 липня 2017, 12:49
don-Антон, если тебе так мил Река, поцелуй его в пятую точку и не навязывай о нем своего субьективного мнения. Избиратели давно дали ему оценку без твоей помощи. Хочешь быть "серым кардиналом"? Но это все временно, завтра Река найдет себе нового криптократа и ты так же окажешься "воздлє параши".
47. ЛУНА / 18 липня 2017, 18:42
Событие 2009года!!!Что с вами?
48. ukr2017 / 19 липня 2017, 10:05
39.Suprun
«Під час розгляду питання стосовно продовження контракту із Зінченком на ці проблеми звертали увагу депутати райради С.Бульбаха, В.Замула, В.Красюк. До всього при Зінченку газета рясніла позитивними публікаціями про Партію регіонів і про місцевих регіоналів, про що говорили у своїх виступах депутати М.Харченко, А.Кожухаренко, з чим погодився і депутат облради Ю.Лебедин. Ці факти переконали депутатів, що продовжувати контракт із Зінченком не доцільно, особливо після Революції гідності.»

Ото Супрун чудить,обвішався тими регіоналами,які його щей захищають тай він іх,кругова порука, а Зінченко не ту картинку подавав,щей такий собі регіонал,то чим відрізняється партія Батьківщини від регіоналів
49. Selena2017 / 19 липня 2017, 12:19
КН17 , будь ласка, поясніть мені : який зміст ви вкладаєте в слово " майдануті"? Які це? Якось не можу второпати, хоч і нариваюсь на сміх декого дуже ерудованого. Обіцяю добре подумати над вашими поясненнями.
50. Адекватник / 19 липня 2017, 13:35
49.Selena2017
«, поясніть мені : який зміст ви вкладаєте в слово " майдануті"? Які це?»

Може я зможу пояснити. Майдануті - це ті, хто втратив розум під впливом ТВ або й зовсім його не мав. Вони згубили державу Україна незважаючи на те, що їх попереджали про наслідки їхньго майдану. Виглядають вони приблизно так. (хоч деякі екземпляри мають пристойніший вигляд і замасковані під «умних» і «всезнаючих» чиновників та так званих активістів). Посилання на scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net
51. Адекватник / 19 липня 2017, 13:40
До речі, найбільше майданутих у школах серед учителів, особливо гуманітарних дисциплін, у віддлі освіти, і навіть у лікарні серед лікарів. Тож робіть висновок, хто навчає дітей і хто лікує українців і яке може бути майбутнє у держави с такою «елітою»
52. КН17 / 19 липня 2017, 13:40
Відповідаю Selenі2017: «майданутий» - той, хто був на Майдані, російською мовою "майданивший", у моєму розумінні - синонім слів "зомбований", "обдурений". Особисто я не вважаю це слово дуже образливим. Наприклад, у Семена Пательні є такі рядки: "Знов не спалося, Бродилось,
У Центрі Майдану,
Січ наснилась, пробудилась
Воля нездоланна.
Щось ми муляло від ночі,
Я ж бо Майданутий!
Іншим бути я не хочу,
Бо вільний, розкутий!".
53. Selena2017 / 19 липня 2017, 14:27
КН17 , дякую. Треба подумати, згодом відповім. Можливо, у когось є ще Інакші підходи, поділіться.
Адекватницьких тарганів не сприймаю однозначно, гидую.
54. don / 19 липня 2017, 15:27
50.Адекватник
«Майдануті - це ті, хто втратив розум під впливом ТВ або й зовсім його не мав. »

Розум утратили і одні і другі. Одні мріють про європейські курятники та рабський труд на фабриках, інші мріють про повернення до застойних часів як СРСР. Дійсності не бачить ніхто.
51.Адекватник
«найбільше майданутих у школах серед учителів, особливо гуманітарних дисциплін, у віддлі освіти, і навіть у лікарні серед лікарів. Тож робіть висновок,»

У них зараз з/п по 10000 грн у місяць, плюс лєвака скільки ж, і на твої висновки їм якось байдуже
55. Адекватник / 19 липня 2017, 15:51
54.don
«Одні мріють про європейські курятники та рабський труд на фабриках, інші мріють про повернення до застойних часів як СРСР. Дійсності не бачить ніхто»

"Подумаешь, бином Ньютона!", - казав Коровьев буфетнику у "Майстрі і Маргариті". Що ж там її бачити. Про неї попереджав ще товариш Сталін: "Ведь заветная мечта националистов – раздробить Советский Союз на отдельные “национальные” государства, и тогда он станет легкой добычей врагов. Народы же, населяющие Советский Союз, в своем большинстве будут физически истреблены, оставшаяся же часть превратится в бессловесных и жалких рабов завоевателей.» (И.Сталин) Дійсність у рабській праці тих хто виживе на фабриках за бугром, або на запроданих свідомими полях України.
54.don
«У них зараз з/п по 10000 грн у місяць, плюс лєвака скільки ж, і на твої висновки їм якось байдуже»

Тобто, ти згоден, що вони запроданці, ще й не дорогі. Іуди Іскаріоти - одним словом.

Змінено 19.07.2017, 16:28
56. don / 19 липня 2017, 19:28
55.Адекватник
«о, ти згоден, що вони запроданці, ще й не дорогі. Іу»

Я хотів сказати, що це справжня ітелігенція, і в голові в них смальцю трохи є, вони знали за що рвали пукани на Майдані, і получили своє. А от базаряни, прості перекупщики, які за 10 коп задавляться, то ті в прольоті оказались, вже пів бозарю торгових точок продається, вже не вигодно торгувати
57. ЛУНА / 19 липня 2017, 20:08
У них зараз з/п по 10000 грн у місяць, плюс лєвака скільки ж, і на твої висновки їм якось байдуже.Зарплату врача,вы приувеличил.10000 это меньше 400 американских рублей.Почему вы говорите про это ,как про головокружительную сумму,а даже не думаете, что бы собрать так яростно защищаемый вами свой миллион врачу надо не кушать,не одеваться работать 10 лет.Про леваки,так это вы по привычке.
58. Selena2017 / 19 липня 2017, 20:29
Пані Луна, хоч ми з вами і "цапаємося", але від цього останнього коментаря я в захопленні. Дон просвічений як рентгеном: так люто захищають тільки СВОЄ неправедно здобуте та розкидаються на всі боки грубощами, не усвідомлюючи, що мерседес ще швидше і надійніше доставить на кладовище. Людина порушила важливу проблему, так їй треба отак нахамити? Це я про статтю Зінаїди Тарасової.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації