Вхід | Реєстрація

30 тисяч марлевих пов`язок зшиють учні ПТУ №5

Про це повідомив з посиланням на віце-мера Василя Хоменко. "Сьогодні учні ПТУ, не зважаючи на вихідний, почали шити маски. При цьому у нас виникли проблеми з нитками. Спасибі колишньому депутатові Денису Терещенко, який відгукнувся на заклик про допомогу, приїхав, узяв майстра училища, з ним з`їздив і купив все необхідне," - сказав віце-мер.
Він також відзначив, що зшиті маски будуть передані комунальним підприємствам: ЖЕДам і перевізникам.
Для всіх інших, у кого немає захісних масок, пропонуємо самостійно її виготовити. Для цього знадобиться широкий бинт, або марля, або ситець, або трикотаж та резинки (тасьма, шматки іншої тканини) для поворозок. Захисна маска виготовляється з 4-х шарів бинту або марлі, з 2-х шарів ситцю або трикотажу. Приблизний розмір – 10х15 см. Головна умова – щоб готова маска щільно прилягала до шкіри обличчя.
Маску необхідно прасувати з обох боків – бажано через кожні 4 години користування. Готові аптечні захисні маски також мають піддаватися термообробці, в іншому випадку вони самі стають джерелом інфекції. Одноразові ж маски дають ефект лише протягом 30 хвилин, потім їх треба міняти.

Автор: www.all-kremenchug.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2009, 12:02 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації