Вхід | Реєстрація

41 пожежа, в якій загинуло четверо осіб за 10 місяців поточного року

Аби вона не зростала, працівники районного відділу МНС та Міністерства внутрішніх справ провели перевірки житлового сектору. В ході останньої здійснили огляд протипожежного стану печей та обігрівальних приладів і вказали на недоліки.
З початком опалювального сезону, говорять МНС-ники, зростає ймовірність виникнення пожеж у приватному секторі.
Максим Петрушкевич, інспектор сектору держ.пожежного нагляду по Полтавському району:
- З початку року в Полтавському районі виникла 41 пожежа, на яких загинуло 4 осіб. Основними приинами є необережність під час експлуатації печей, необережне поводження в вогнем взагалі, коротке замкнення електричної мережі, а також різноманітні електричні причини.
Аби ця цифра не збільшувалась, співробітниками Полтавського районного відділу МНС та МВС були проведені рейдові перевірки житлового сектору. Інспектори роз'яснювали мешканцям приватних будинків правила протипожежної безпеки під час експлуатації опалювальних приладів, вручили пам'ятки з питань протипожежної безпеки в побуті та інструкції з правил експлуатації обігрівальних приладів.
Ніна Оливенко, начальник комунального підприємства «Житлово-комунальний комбінат»(с.Супрунівка):
- Роздаються пам'ятки, проводиться інструктаж, збори, розказуємо, що обов'язково треба проводити перевірку вентиляційних домових каналів.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2009, 11:42 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації