Вхід | Реєстрація

Які мелодії встановлені на мобільних телефонах у деяких відомих осіб області

”Уже півроку на телефоні стоїть ”У нас на районе”, — сміється селищний голова Нових Санжар Андрій Река, 55 років. — Навіть на будильник її поставив. Як тільки чую голос Насті Каменських уранці — одразу настрій прекрасний з’являється. До цього був дзвінок ”А Серёжа — молодец!”
Река, як і більшість відомих в області людей, користується телефоном марки ”Hокіа”. Номер та апарат змінювати не любить. Одним мобільним користується понад вісім років.
— Для роботи використовую ”нокіа”. Цей телефон представницького класу, — ділиться модельєр із Полтави Юрій Матвєєв, 32 роки. — Також маю ”самсунг”. Обидва подаровані.

Контакти в телефоні Матвєєв розбив по групах. На кожну поставив окрему мелодію.
— На віп-персон у мене грає одна мелодія. Не пригадую назви, — розповідає Юрій. — На працівників міськвиконкому поставив гімн Полтави. На дзвінках решти знайомих звучить вальс.

Зауважує, найдовше як сигнал СМС був саундтрек до кінофільму ”Пірати Карибського моря”.
— На одну людину стоїть пошла мелодія, — сміється. — Це нецензурна лексика. Стоїть на того, хто заслужив. Одного разу втопив мобільний у ванні. Але розібрав, просушив на батареї. Спочатку кнопки западали, але тепер нормально працює.

У головного акушера-гінеколога області 60-річної Ганни Шкоденко телефон дзвонить арабською мелодією.
— Поставила ту, що була в апараті, — пояснює Ганна Іванівна. — Маю два телефони ”нокіа”, оператори ”Київстар” та МТС.

У мера Лубен 65-річного Василя Коряка дзвінок мобільного стандартний, із телефонних закладок.
— Часто змінювати мелодії — це відображає не характер людини, а бєздєліє, — вважає Василь Васильович. — Про які мелодії можна говорити. Скоро по всій Україні гратиме похоронний марш. У мене один телефон ”нокіа”. За день буває до 300 дзвінків. Нічого, справляється. Мати два телефони — то вже випєндріваніє. Хіба перекладати з руки в руку.

Начальник обласного Головного управління інформаційної та внутрішньої політики 36-річний Олег Пустовгар — консерватор у зміні мелодій та номерів телефонів.
— На дзвінку стоїть фольковий мотив, — каже Олег Миколайович. — Його мені переслав лідер гурту ”Дель Тора”. Грає два роки. Терпіти не можу, коли змінюють стартові пакети. У мене номер із 2004 року. Раніше мав службовий телефон. Але цьогоріч ним не користуюсь, бо уряд обмежив витрати. Щотижня купую картки, щоб дзвонити в службових цілях.

У нардепа Миколи Кульчинського, 62 роки, раніше телефон ”наспівував” мелодію Олега Скрипки. Тепер дзвонить стандартно.
— Я до цього ставлюся, як до речей, які не несуть якогось естетичного навантаження, — ділиться Микола Георгійович. — Це морока — шукати мелодії, закачувати. Те, що є в телефонах, — не подобається, бо люблю класичну музику, український рок. Користуюся двома телефонами — обидва ”нокіа”. Один ”нокіа” в мене вкрали. Інший — зі штанами виправ у машинці. Телефон після цього не вижив.

Тренер футбольного клубу ”Ворскла” Микола Павлов, 54 роки, також користується двома мобільними ”нокіа”.
— У мене на телефоні років 10 стоїть мелодія з фільму ”Крестный отец”, — говорить весело. — Дуже люблю цей фільм. Я консерватор. Якщо щось і змінюють, то це мої діти. Один мобільний вони мені подарували. Інший видали на роботі. На обох чохли зі шкіри. Апарати падають, але не розбиваються.

У лідера полтавських комуністів Олександра Масенка, 60 років, два ”самсунги”. На одному стоїть мелодія ”Прощание славянки”, на другому — гімн Радянського Союзу.
— Мелодії не змінюю років вісім. По-перше, з політичних міркувань, а по-друге, подобаються.

У мера Пирятина 56-річного Дмитра Шаповала стандартний дзвінок.
— Хотів би ”Ще не вмерла Україна”, — каже Дмитро Михайлович. — Але в мене телефон старенький, не запише цього. В списку 350 номерів. Як почав ”вісімки” прибирати — за голову взявся.

Автор: http://gazeta.ua/


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2009, 11:57 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації