Вхід | Реєстрація

Михайличенко не забув про Ярмаша

Михайличенко не забув про Ярмаша
У вівторок, 3 листопада, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список 24-х футболістів, викликаних для підготовки до поєдинків плей-офф ЧС-2010 проти команди Греції. Ці матчі відбудуться 14 листопада на «Олімпійському» стадіоні Афін та 18 листопада в Донецьку на «Донбас Арені» (початок обох зустрічей − о 20.00 за київським часом).

Кадрові втрати та придбання
Через травми тренерський штаб «синьо-жовтих» не зможе задіяти голкіпера «Динамо» Олександра Шовковського та півзахисника «Дніпра» Сергія Назаренка. Водночас захисники Дмитро Чигринський та Андрій Русол, котрі через ушкодження пропустили попередні поєдинки збірної проти Англії (1:0) та Андорри (6:0), знову отримали виклик. Привертає увагу також присутність у списку Ігоря Худоб’яка. 24-річний атакуючий півзахисник львівських «Карпат» вперше отримав запрошення до лав національної команди.

Відкрите тренування
На тренувальній базі ФК «Динамо» у Кончі-Заспі «синьо-жовті» мають зібратися у суботу, 7 листопада (нагадаємо, рішенням Виконкому ФФУ від 23 жовтня 2009 р. матчі 13-го туру Прем’єр-ліги перенесені). Традиційний день відкритих дверей запланований на понеділок, 9 листопада: о 16.30 розпочнеться прес-конференція Олексія Михайличенка, після якої журналісти матимуть можливість поспілкуватися з гравцями та протягом перших 15-ти хвилин спостерігати за тренуванням команди.

Склад національної збірної
Воротарі: Андрій ПЯТОВ, Рустам Худжамов (обидва − «Шахтар»), Станіслав Богуш («Динамо»).
Захисники: Віталій Мандзюк, Євген Хачеріді (обидва − «Динамо»), Василь Кобін, Олександр Кучер, В’ячеслав Шевчук, Ярослав Ракицький (усі − «Шахтар»), Григорій ЯРМАШ(«Ворскла»), Андрій Русол («Дніпро»), Дмитро Чигринський («Барселона», Іспанія).
Півзахисники: Олексій Гай («Шахтар»), Олександр Алієв, Олег Гусєв, Тарас Михалик, Андрій Ярмоленко (усі − «Динамо»), Руслан РОТАНЬ («Дніпро»), Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина), Ігор Худоб’як («Карпати»).
Нападники: Володимир Гоменюк, Євген Селезньов (обидва − «Дніпро»), Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва − «Динамо»).


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2009, 12:07 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації