Вхід | Реєстрація

В Погребах пьяный мужчина застрелил своего гостя из Кременчуга

Это произошло во время распития спиртного.
В Полтавской области, в с. Погребы (Глобинский район), 33-летний мужчина в нетрезвом состоянии застрелил находящегося у него в гостях 32-летнего жителя Кременчуга. Как сообщили журналистам в пресс-службе облуправления милиции в Полтавской области, это произошло ночью во время распития спиртных напитков в домовладении 33-летнего мужчины.
«Во время распития спиртных напитков хозяин смертельно травмировал гостя, выстрелив в голову незарегистрированным охотничьим ружьем 16 калибра», – сказали в пресс-службе. Ружье изъято, возбуждено уголовное дело по ст 115  ч.1 (умышленное убийство). На данный момент 33-летний мужчина арестован.

Автор: Олена Яремко, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2010, 10:26 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації