Вхід | Реєстрація

Нетвереза водійка ЗАЗ-110307 збила насмерть волосипедиста

На 12 км а/д Миргород-Хорол Миргородського району, невідомим автомобілем, який зник з місця пригоди, був смертельно травмований велосипедист громадянин Дяченко О.Г., 1949 р.н. Труп чоловіка направили у морг Миргородської ЦМЛ. Прийнятими мірами розшуку встановлено, що наїзд на велосипедиста скоїла громадянка Р., 1951 р. н., яка, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, керувала автомобілем ЗАЗ-110307. Загалом, як повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області, за добу на території області зареєстровано 11 надзвичайних подій.
З них 7 пожеж (в т.ч. 1 на торфовищі), 3 дорожньо-транспортні пригоди (1 чол. загинув та 3 травмовано) та 1 випадок виявлення боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни.

Дорожньо-транспортні пригоди сталися:
м. Пирятин по вул. Борців Революції, водій автомобіля «Рено» громадянин Б., 1976 р.н., скоїв наїзд на пішоходів: громадянина Р., 1975 р.н., та громадянин Гордієнка І.А., 1961 р.н. Внаслідок ДТП пішоходи отримали закриті черепно-мозкові травми і доставлені в Пирятинську ЦРЛ.
м. Полтава Октябрського району по вул. Фрунзе, водій автомобіля «Мазда» громадянка Б., 1973 р.н., скоїла зіткнення з автомобілем «Опель-Кадет» під керуванням громадянина Ш., 1981 р.н. Внаслідок ДТП громадянин Ш. отримав тілесні ушкодження і доставлений в 1-шу міську лікарню.

Пожежі виникали: у с. Терешки вул. Жовтнева Полтавського району, с. Опришки вул. Кірова Глобинського району, с. Березняки Хорольського району, Лохвицький район с. Погарщина, с. Тимки Оржицького район, м. Кременчук Крюківського району.

Вибухонебезпечні предмети:
У м. Миргород по вул. Боровиковського, на присадибній ділянці громадянина Д., 1948 р.н., місцевими мешканцями виявлено одну авіаційну бомбу ФАБ-100 часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу охороняється працівниками міліції. Вилучення та знешкодження боєприпасу планується на 04.11.2009 року піротехнічною групою АРЗСП Головного управління МНС України в області.

Автор: МНС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2009, 12:50 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації