Вхід | Реєстрація

Батьківська «турбота»

13 червня у с.Калашники Полтавського району по вулиці Леніна з вікна будинку випала двохрічна дитина.
Оперативною групою було встановлено, що мати зранку займалася пранням і залишила дитину без належної уваги одну у кімнаті, де було відчинене вікно. Пізніше, молода мама виявила зірвану сітку на вікні і помітила відсутність доньки. Вона миттю вибігла на вулицю, де знайшла свою дитину, яка була притомною. Мати швидко відвезла доньку до дитячої лікарні. На даний момент маленька Сніжана перебуває у реанімаційному відділенні. Стан дівчинки стабільний. Лікарями поставлено діагноз: струс головного мозку і закрита черепно-мозкова травма.
14 червня аналогічний випадок стався і у Октябрському районі міста Полтави.
О 12.20 годині до чергової частини Октябрського РВ ПМУ надійшло повідомлення з хірургічного відділення дитячої лікарні м.Полтави №3 про те, що до медичного закладу доставлена дівчинка, Юлія, 2008 року народження, з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма.
При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативна група міліції  встановила, що 24-річна мама разом зі своїми доньками Юлією, 2008 року народження і Ганною, 2006 року народження перебувала у батьків чоловіка, що мешкають по вулиці Тобілевича у Полтаві.  В одну мить мама відвернулась, а її менша донька вилізла на підвіконня і, прорвавши сітку, випала з вікна першого поверху. Побачивши, що дитина випала, мати миттєво вистрибнула за нею та негайно викликала швидку допомогу.
За повідомленням медичних працівників, здоров’я дівчинки знаходиться у задовільному стані. Загрози життю наразі немає.

Автор: Олена Копцова, ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 12:13 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації