Вхід | Реєстрація

І рибка ловилась, і юшка варилась!

КОБЕЛЯКИ
В день свята рибалки районна рада УТМР провела традиційні змагання з рибної ловлі поплавковою вудкою. Зони відбулися на ставку в урочищі Глинщина, що на території Золотарівської сільської ради. Такі масові заходи завжди користуються популярністю серед членів нашої районної організації УТМР. То й не дивно, що цього дня на березі ставка зустрілися рибалки з різних куточків нашого району, а всього взяло участь у змаганнях майже 50 рибалок.
Після привітань голови районної організації, Почесного члена УТМР Валентина Панічевського, голови секції з риболовного спорту Михайла Самойленка та, отримавши повну інформацію про умови змагання, рибалки приступили до справи.
Везло цього дня всім: рибалкам, бо рибка клювала добряче, самій рибі – меню принад і наживок на гачках було, як у крутому ресторані. А ще – чудова природа, прекрасна погода, лоскотав нерви ароматний димок від рибацького вогнища.
Тут доречно сказати, що працівниками нашого мисливсько-рибальського господарства була проведена велика підготовча робота напередодні змагань. Найбільше довелося попрацювати нашому єгерю Володі Саганю, який зі своїми помічниками із Золотарівської первинної організації УТМР готував ставок до прийому гостей з усього району. Треба було і траву покосити, і місце для транспорту підготувати. А найогидніша справа (іншого слова годі й придумати!) – зібрати і вивезти весь непотріб, який залишають після себе наші дорогі земляки після активного відпочинку. Тільки на водному плесі було зібрано пляшок різних калібрів понад п’ять мішків. А вже про прибережну смугу й говорити нічого!
Прикро, що для людей створені всі умови для відпочинку, але їхній свинячий інстинкт перекреслює наші благі поривання.
Та досить про сумне. Головне, що змагання відзначилися і масовістю, і організованістю, і високою культурою.
Після відведеного для змагань часу всі згуртувалися біля вагів. Інтрига, хто ж буде чемпіоном, тримала в напрузі всіх без виключення. I ось результати відомі. Чемпіоном 2009 року став Юрій Гамаль (м.Кобеляки, вилов 2650 г), віце-чемпіоном – Олег Білокінь (м.Кобеляки, вилов 2610 г), а третє місце посів знаний на всю кобеляцьку округу риболов із Бутенок Сергій Дяченко (вилов 2240 г).
В командному заліку місця вибороли:
1 місце – команда ВАТ «Укртранснафта»;
2 місце – команда Первинної організації м.Кобеляки №2;
З місце – команда первинної організації з Бутенок.
Були також відзначені за активність рибалки з Бродщини, Куст-Кущів, Золотарівки та ін. Всі переможці отримали грамоти і сувеніри.
В той час, коли йшла боротьба за чемпіонське звання, на вогнищі мліла рибацька юшка і каша. Недарма щирі слова подяки за приготовлені страви по праву заслужили брати Володимир та Ігор Сагані і Володимир Панічевський.
Немає сумнівів, що всі рибалки поїхали додому з добрим настроєм, заряджені бадьорістю, позитивною енергією.


P.S. Шановні члени УТМР! 15 серпня 2009 року з 18-ої години розпочинається полювання на пернату дичину. Терміново сплатіть внески та придбайте відстрільні картки!

Автор: Почесний член УТМР Дмитро Срібний


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2009, 13:11 | | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації