Вхід | Реєстрація

Правоохоронці розслідують потрійне вбивство

12 червня у Решетилівському районі області сталося резонансне потрійне вбивство. Чоловік, перебуваючи під дією алкоголю, вбив двох односельців, одному наніс ножове поранення, після чого повісився. Тіла вбитих знайшли сусіди власника домогосподарства, на території якого і були скоєні злочини.
Власник одного з домогосподарств, що на Решетилівщині, був розлучений, не працював, останнім часом, за словами односельців, пиячив. За версією правоохоронців, 12 червня після випитого спиртного у будинку сталася сварка. Внаслідок неї співмешканець зарубав сокирою власника будинку та його друга, третього чоловіка вдарив ножем у груди, проте, рана виявилась не смертельною і йому вдалось втекти та повідомити про це своїй сестрі. Вона і викликала міліцію. Вже згодом жінка знайшла тіло власника помешкання на городі, а потім – і співмешканця, повішеного на деревині.
Людмила Яременко, сусідка:
- Я кажу брату: «А де ж Вітько? Вони ж втрьох були». Він говорить: «Та у хаті спить». Я кажу: «Пішли, розбудимо, тут таке сталося». Заходимо, там брудно і він лежить, теж простирадлом накритий
Віктор Самсоненко, начальник Решетилівського РВ міліції:
-Зараз відпрацьовується та версія, що чоловік спочатку вбив 2-х інших, потім сам повісився, ці факти підтверджують і докази, які ми знайшли. Ймовірніше за все, це сталося після сварки, коли всі розпивали спиртне.
За фактом вбивства порушено кримінальну справу.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2010, 16:41 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації