Вхід | Реєстрація

Троє хлопців захопили продуктовий магазин

28‑го травня незвичайний злочин стався у селі Мала Перещепина. Злочинці на деякий час захопили торговий павільйон одного із підприємців села. Вони нічого не крали — лише пили та їли.
Неладне запідозрив один із жителів села. Він ішов до магазину за покупками і раптом почув якийсь шум у зачиненому павільйоні. Чоловік одразу здогадався, що досередини хтось заліз. Тому, не гаючи часу, він почав згукувати до магазинчика односельців. Разом вони оточили магазин, аби не дати злочинцям шансу вибратися і втекти. І ось так, тримаючи кільце оточення, жителі чекали на приїзд працівників міліції. Невдовзі на місце події прибула група захоплення Новосанжарського райвідділу. Правоохоронці відчинили двері, проникли досередини і… вражено застигли. На підлозі, серед розкиданих пляшок спали два підлітки, на вигляд — неповнолітні. А поряд сидів зовсім маленький хлопчик, років шести.
— Я тільки шоколадки їв! — поспішно зізнався він міліціонерам.
Як з’ясувалося пізніше, хлопці проникли до приміщення магазину через дах. Старші — 16 та 14 років — взялися до пива, а менший кинувся ласувати солодощами. Напившись та наївшись, хлопці зібрали торбинку із продуктами, щоб взяти із собою. Але не встигли…
Після проведеної перевірки правоохоронці вирішили не порушувати кримінальну справу. Адже збитків бешкетники завдали не надто великих. Можливо, просто не встигли випити і з’їсти на значну суму. Натомість до адміністративної відповідальності за статтею 184 КупАП притягнуть матір усіх трьох хлопців. У жінки явно не вистачає часу для догляду за дітьми, от вони і потрапляють у такі неприємні ситуації. Про те, як хлопці виховуються у родині, зокрема, красномовно свідчить одна фраза тієї ж матері, сказана у розмові із правоохоронцями:
— Як же вони пили? Ми ж їх уже покодірували!
Виявляється, двоє старших хлопців із десятирічного віку мають залежність від алкоголю. А це страшніше будь-якої крадіжки…

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 11:22 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації