Вхід | Реєстрація

Хочу знати все про мера

Подробиці про міського голову можна дізнатися від нього самого! 28 жовтня усі бажаючі могли звернутися до мера з діловим, особистим і навіть провокаційним запитанням під час «он-лайн» конференції, яку Микола Глухов проводив уперше в житті.

Про зарплату, новий будинок та перевибори
— Грошей завжди не вистачає, – так Микола Глухов прокоментував запитання, скільки особисто йому потрібно грошей, щоб у нинішній час прогодувати родину. – Але потреби необхідно співвідносити з тим заробітком, який маєш. Зарплата міського голови більша за середньоміську, тому коштів, які я отримую, достатньо мені і моїй сім’ї.
Мер не став називати цифр, але з оприлюдненої у квітні декларації доходів відомо, що у 2008 р. зарплата міського голови становила понад 8 тис. грн. Стало відомо, що мер нещодавно переселився у новий будинок у Крюкові, його побудувала донька, яка працює в банку. Дружина мера наразі на пенсії, а син працює в автосервісі.
Допитливі кременчужани по-повній використали можливості «он-лайн» спілкування, коли позаочі можна поставити будь-яке запитання і мер не залишить його без уваги. Тож Миколі Глухову довелося також зізнатися, чим він планує займатися після чергових виборів у 2010 р.: бізнесом, дачею чи якось по-іншому облаштує дозвілля пенсіонера. Микола Володимирович відкинув усі варіанти і сказав, що знову планує бути лише міським головою.

Мер-хабарник – виняток із правил?
Співрозмовники мера не обійшли тему хабарництва і корупції. Останнім часом почастішали випадки, коли керівників міст звинувачують у хабарництві. Дехто вбачає в цьому політичне замовлення, а інші просять не шукати у злочині прихованого змісту, тобто хабар – він і є хабар. «На жаль, трапляються прикрі випадки, але це, ймовірніше, виняток із правил. Позбутися цього можна лише вихованням відповідальності та більш принциповим підходом до обрання людей на такі високі посади», – зазначив Микола Глухов.
Інтернет-конференція відбулася за ініціативи столичного Інституту трансформації суспільства. Директор Інституту Олег Соскін був присутній на конференції, він відзначив рекордну кількість запитань, поставлених нашому мерові – 50!

Микола Глухов здає партійний квиток
Мер Кременчука Микола Глухов заявив, що братиме участь у виборчій кампанії’ 2010 на посаду міського голови як самовисуванець. Він зазначив, що готовий вийти з партії «Єдиний Центр». «Я переконаний, що міський голова має бути позапартійним, аби об’єднати всі політичні партії і громадські організації, які працюють у територіальній громаді», – вважає Микола Глухов.

Кременчужани запитували, мер відповідав
Тарифи водоканалу і нові кредити. Підвищення тарифів для повернення кредиту не передбачається.
Фінансова криза. Прогноз з виконання бюджету до кінця року невтішний.
Заангажованість мера у виборах. Міський голова має бути позапартійним. Мер готовий вийти з Єдиного Центру.
Вибори до місцевих рад за мажоритарною системою. Такий принцип дасть можливість громаді обирати, а депутату бути підзвітним людям, а не керівникам партії чи фракції.
Інвестиції в місто. На 1.10.2009 р. загальний обсяг іноземних інвестицій в економіку міста становив 36,4 млн доларів. Це непоганий показник серед міст України.
Незручний тротуар по вул. Леніна. Ми подумали про жінок, які ходять на високих підборах, та облаштували окремі доріжки. Чоловіків прошу їх не займати! Через брак фінансів роботи сьогодні призупинені.
Комендантська година для дітей. Офіційно не вводили, але рекомендуємо дотримуватися.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2009, 11:11 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації