Вхід | Реєстрація

Як друг у друга «велік» украв

Минулого тижня у Нових Санжарах сталася досить-таки типова крадіжка. Двоє друзів (якщо їх можна так назвати) разом мирно випивали. А коли Петро розслабився і вирішив трохи відпочити, його товариш Іван поцупив з подвір’я велосипеда і подався собі додому. Петро, очунявши, ні друга, ні двоколісного транспорту у дворі вже не знайшов. Чоловік кинувся туди і сюди, але велосипеда, як кажуть, уже й слід прохолов. Петро серйозно зажурився за втратою єдиного транспорту, та до нього в гості прийшов іще один знайомий — Василь. Дізнавшись про біду господаря, гість його одразу заспокоїв. Мовляв, коли він ішов до Петра у гості, то дорогою перестрічав Івана, який… вів у руках украдений велосипед.
Зраділий Петро разом із Василем вирушив до нечистого на руку друга. Застали його на подвір’ї. Поруч лежав і велосипед. Уже розібраний. Господар вкраденої веломашини розповів Івану все, що про нього думає, але вчиняти самосуд не став — забрав свій транспорт і звернувся до працівників міліції. Правоохоронці порушили проти 37‑річного Івана кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

* * *

У Новосанжарському районі триває операція «Мак-2010». У її ході правоохоронці виявляють та вилучають рослини, які деякі громадяни використовують для отримання наркотичних речовин.
Так минулого тижня на присадибній ділянці жителя Крутої Балки міліціонери знайшли та вилучили 226 рослин коноплі та 304 рослини маку. Проти господаря буде порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України. Того ж тижня правоохоронці вилучили 274 рослини коноплі з подвір’я 83‑річної (!) мешканки села Маячка. Але проти бабусі кримінальну справу навряд чи порушать. Адже в її випадку не було підтверджене цілеспрямоване вирощення коноплі. І старенька, яка ледь пересувається за допомогою двох ціпків, навряд чи могла доглядати за «незвичайними» рослинами.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 11:30 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації