Вхід | Реєстрація

Футбол. Кобелячина

24 липня 2009 р. відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу кобеляцького району, в повістці денній якого було розглянуто питання: про протест від команди Кірове на участь в команді «Араг» (Чорбівка) підставного гравця в матчі першості району з футболу; про лист від представника команди «Будекспрес» (Кобеляки).
Рішенням КДК ФФКР команді «Араг» (Чорбівка) зараховано технічну поразку 3:0 за участь в матчі підставного гравця. Головного арбітра матчу між командами Красне – «Будекспрес» (Кобеляки) Гармаша В.А. відсторонено від арбітражу на два домашні поєдинки, анульовано вилучення двох гравців команди «Будекспрес» (Кобеляки), бо вони не відповідали вимогам порушення, представнику команди «Будекспрес» (Кобеляки) Дубині А.С. винесено попередження за втручання в дії головного арбітра та вихід на футбольне поле.
25 липня 2009 р. відбулися матчі ХІV туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, де було зафіксовано такі результати: (І ліга) «Бутенки – 2» – Др. Гребля 0:11, Іванівка – «Спартак» (Рибалки) 3:2, «Чапаєве – ОПТ» – «Спарта» (Білики) 7:1, Дашківка – «Лан» (Шенгури) 1:2, «Спарта» (Лутовинівка) – «Динамо» (Кобеляки) 0:1, «Дніпро» (Світлогірське) – «Бутенки – 1» 2:1; (ІІ ліга) «Араг» (Чорбівка) – Вільховатка 3:2, «Авангард» (Жуки) – Кірове 4:3, «Нива» (Бродщина) – Василівка 2:3, «Оріль» (Канави) – Сухинівка 2:4, «Будекспрес» (Кобеляки) – Красне 5:0, «Мрія» (Кобеляки) – Орлик 5:3, Озера – Котовське 1:0. Поєдинок між командами «Колос» (Павлівка) – Радянське недограний до кінця, на 25 хв. зустрічі гості зійшли з поля, поступаючись по ходу зустрічі з рахунком 1:0.
Перенесений матч ХІІІ туру Василівка – «Нива» (Бродщина) 9:0.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2009, 13:26 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації