Вхід | Реєстрація

З думкою про матір

З думкою про матір
У кожного з нас одна-єдина, найдорожча, найкраща — мама. Щасливі ті, хто і сьогодні, хвалити Бога, відчувають її ласку, тепло, особливу турботу. Та, навіть, якщо від пережитих літ чи внаслідок певних обставин пішла за Вічну межу — живе в нашій пам’яті, спогадах, з нею звіряємо свої вчинки, шукаємо поради, розуміння і захисту…
У Нових Санжарах створено ще одну зелену зону — парк Матері. Ініціаторами стали педагоги, батьки місцевих школярів, які звернулися до селищного голови Андрія Реки з проханням увічнити святиню Матері, тим більше, що якраз навпроти навчально-виховного комплексу звільнено від сухостою значну площу. Пропозицію підтримали депутати Новосанжарської селищної ради рішенням тридцятої сесії п’ятого скликання від 13 жовтня 2009 року. Оголошено й конкурс на кращий вислів, вірш про матір.
А вже 21 жовтня сюди зійшлося чимало новосанжарців — представники трудових колективів, депутати селищної ради, ветерани праці. Навіть осінній вранішній дощ припинився, переконавшись — ці люди від хорошої справи не відступляться!
Посадили берізки, липи, дубки, горобину. Працювали дружно, старанно, злагоджено. Певно, не один з добровільних садівників пригадав при цьому рідну неньку…
Є задум в недалекому майбутньому розмістити в парку портрети героїв‑новосанжарців. Отже, ще одна рукотворна «зелена база», що засвідчує нашу високу пошану і вдячність Матері, не лише додасть селищу краси, а людям здоров’я, але й зберігатиме історичну пам’ять для сучасних і майбутніх поколінь.
Того дня новими насадженнями доповнили сквер Полтавської битви, прибережні смуги Ворскли. У цих заходах селищної ради взяли участь більше двохсот новосанжарців.
Буде проведено ще чотири осінні толоки по посадці дерев.

Автор: Вікторія Дев’ятко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2009, 11:09 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації