Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Лубни (Додано:14 грудня 2015)

Продам Компютерний схід розвал

Номер оголошення: 60287

Продам Компютерний схід розвал, стенд розвал сходження ціна Hunter, HPA, Trommelberg

Пропонуємо великий вибір різноманітних стендів розвал сходження! Провідні світові бренди Hunter, Trommelberg, HPA, Launch та абсолютно весь спектр обладнання для сто, шиномонтажів та автомийок.

Стенди схід-розвал призначені для аналізу геометрії ходової частини автомобіля, а точніше для вимірювання кутів установки коліс. Стенди розрізняються технологією реалізації:

Стенди з 3D і 4D технологією;

Стенди з бездротовим зв\'язком;

Лазерні стенди.

Від технології сильно залежить і ціна. Найдоступніші - класичні провідні кордові. Дорожчі моделі використовують датчики з ІЧ-зв\'язком, при цьому зв\'язок між самим стендом і вимірювальними головками може бути як провідний, так і радіо. Все більшої популярності набуває обладнання розвал сходження з CCD-технологією і технологією 3D. І нарешті, найдорожчими вважаються безконтактні та роботизовані стенди розвалу сходження.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

Автомийка
Бізнес Кобеляки
Додано: 27 березня
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації