Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Послуги | Полтава (Додано:20 березня 2017)

Компанія Левгурт - міжкімнатні двері недорого ціна

Номер оголошення: 63229

Магазин "Левгурт" займається продажем міжкімнатних дверей та дверей вхідних. Міжкімнатні двері ми виготовляємо з дерева. Для виготовлення використовуються породи дерев сосна, вільха, дуб. Пропонуємо вам купити красиві двері міжкімнатні в Ужгороді та Львові за доступною ціною. Також якщо ви не знайдете у нас на сайті чи в каталозі потрібний вам дверей то ви можете замовити у нас виготовлення міжкімнатних дверей під замовлення. Наші майстри винонають роботу якісно та прислухаються до кожнього вашого побажання. Завітайте на наш сайт або в магазин і підберіть двері міжкімнатні які будуть вам служити довго, та прикрасять вашу квартиру чи хату.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Послуги»

1 000 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації