Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Послуги | Полтава (Додано:14 травня 2018)

Ремонт комп’ютерів та мобільних телефонів

Номер оголошення: 65301

Наш сервісний центр виконує ЯКІСНИЙ ремонт комп’ютерів, ноутбуків, планшетів, мобільних телефонів та побутової техніки та електроніки. Робимо все ШВИДКО, ЯКІСНО ТА НЕ ДОРОГО. Даємо ГАРАНТІЮ на нашу роботу. Також в нашому сервісному центрі працює служба доставки, тобто, якщо у Вас не має можливості доставити техніку до нас на ремонт, ми можемо приїхати до Вас, забрати, відремонтувати і повернути Вам, в максимально короткі строки. Працюємо з НАЙКРАЩИМИ ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ запчастин, які мають дуже привабливі ціни. Для постійних клієнтів діє система ЗНИЖОК, хоча ціни і так Вас приємно здивують. Ми працюємо з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00, в суботу з 9.00 до 16.00, в неділю вихідний, але якщо дуже треба - можемо працювати і в неділю.

Звертайтеся, дзвоніть, пишіть, заходьте - завжди будемо раді Вашому візиту!

Наші контакти:

Vodafone: +380958838222

Київстар: +380978678877

Viber: +380958838222

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Послуги»

1 000 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації