Вхід | Реєстрація

Під «прицілом» – міський стадіон та виконавчий відділ

Саме стадіон та виконавчий відділ запропонували відвідати представникам ЗМІ керівники району В. Беседа та А. Цимбал під час традиційної зустрічі по понеділках.
Керівники району обіцяють відремонтувати головну трибуну стадіону «Колос».
Стадіон «Колос» є  власністю міста, та його благоустроєм завжди опікувалася районна влада. Останні і не проти, але ж спільно з керівництвом міста. І хоча загальна картина задовільна, проблем у спортивної споруди вистачає. «Спочатку ми хотіли все і відразу зробити, - каже голова Гадяцької РДА Володимир Беседа. – Та потім вирішили, що краще менше, та якісніше. Ми обіцяємо відремонтувати головну трибуну. Самі ж бачите, в якому вона стані. Дуже хочемо відновити проведення масових заходів  на стадіоні. Тут є й місця для глядачів, а на полі можна розгорнути якесь концертно-театралізоване дійство. Відбулися кадрові зміни. Тепер головою ФСТ «Колос» призначено Миколу Колотвінова. Зараз на стадіоні працюють люди, направленні центром зайнятості. Вони підтримують порядок. А ми, районна влада, обіцяємо до Дня Незалежності провести ремонтні роботи трибуни. Якщо ми обіцяємо, то потім можна і проконтролювати. Це стосується й інших. Якщо даються доручення, то їх потрібно виконувати».
«Стадіон не є власністю району, він – власність міста, а місто, на превеликий жаль, зовсім не фінансує цю установу, - пояснив голова Гадяцької районної ради Анатолій Цимбал. – З районного бюджету ми не маємо права виділяти кошти. Ми виділяємо кошти на фізкультурно-спортивне товариство «Колос». Засновниками цієї громадської організації є сільгосппідприємства. Воно само повинно заробляти. Ми лише підтримуємо: утримуємо штат і фінансуємо всі спортивні заходи, які проводяться у нас.  З коштами дуже важко. Бачимо, що порядок наведений, і він підтримується і контролюється».
Зовнішній вигляд виконавчої служби юстиції «вражає» своєю безгосподарністю.
Цей відділ юстиції не має відповідної вивіски, а відтак її дуже важко знайти. На дерев’яному перехиленому порозі лежить сміття у пакеті. Вхід «радує око» відвідувачів оббитою цеглою  та не заштукатуреними металевими кріпленнями. Біля порогу стоять три пеньки. Для чого чи для кого їх поставлено, не знає навіть начальник виконавчої служби. Ми припускаємо, що для відвідувачів, щоб мали змогу відпочити після того, як все ж таки знайдуть установу. Про небажання навести лад говорять і похилені дерев’яні ворота, які через старість та «абияке» відношення не зачиняються. На всі зауваження районного керівництва начальник виконавчої служби Валерій Лахно лише руками розводить. Мовляв, не мають фінансування. «Я звертався неодноразово до керівництва юстиції, та чув лише відмовки», - намагається пояснити стан приміщення і території керівник служби.
«Більше двох тижнів тому я зробив зауваження щодо стану виконавчої служби. Думаю, якби начальник виконавчої служби не чекав манни небесної, а прийшов до нас і попросив допомоги, ми б не відмовили. Зрушень, як ми бачимо, немає, - говорить Володимир Беседа. – Тож я змушений буду писати доповідні на ім’я губернатора області, на керівників обласних структур, яким підпорядковані районні організації. У крайньому випадку звертатимуся до Президента України, щоб він направив до нас відповідні контролюючі служби з перевіркою. Будуть перевірені всі керівники на відповідність займаній посаді. Це стосується і керівників силових структур. Мені набридло кожного понеділка вислуховувати одні й ті ж безграмотні відповіді стосовно незаконного перевезення людей, піску та бездіяльність дільничних міліціонерів. Якщо не вміють працювати, хай йдуть із своїх посад».
Після відвідин районних керівників з медійниками В. Лахно пообіцяв навести порядок до наступного понеділка. Побачимо, чи виконає він обіцяне.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2010, 13:33 | Гадяч | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації