Також він зауважив, що до 17% у вартості хорольського хліба закладені транспортні витрати.
«Крім цього, за їхніми даними, борошном на соціальні сорти хліба пекарня була забезпечена на 97%, тоді як інші хлібозаводи області - на 50%», - додав Володимир Оніщенко. За його словами, директор мехпекарні Іван Бондаренко «знайшов хитру схему: у зв'язку з тим, що виготовляє хліб змішаної рецептури (половина борошна вищого ґатунку, половина - першого) він не потрапляє під регулювання».
«Я| вважаю, що слід ввести регулювання і по Хорольській мехпекарні на хліба широкого вжитку. Ми прекрасно розуміємо, що крім виробництво хліба, він (директор, - ред.) займається виробництвом круп, борошна. А всі витрати закладаються у ціну на хліб. Не може далі так бути», - наголосив голова Відділення.