Вхід | Реєстрація

Володимир Оніщенко: Ціни у Хорольській мехпекарні найвищі в області

Володимир Оніщенко: Ціни у Хорольській мехпекарні найвищі в області
«Якщо брати до подорожчання ціни на хліб Холоської мехпекарні та Кременчуцького хлібокомбінату, то різниця на 1 кг хліба у них становить 1 грн 7 коп.», - сказав голова Полтавського обласного відділення АМКУ Володимир Оніщенко під час апаратної наради в облдержадміністрації.
Також він зауважив, що до 17% у вартості хорольського хліба закладені транспортні витрати.
«Крім цього, за їхніми даними, борошном на соціальні сорти хліба пекарня була забезпечена на 97%, тоді як інші хлібозаводи області - на 50%», - додав Володимир Оніщенко. За його словами, директор мехпекарні Іван Бондаренко «знайшов хитру схему: у зв'язку з тим, що виготовляє хліб змішаної рецептури (половина борошна вищого ґатунку, половина - першого) він не потрапляє під регулювання».
«Я| вважаю, що слід ввести регулювання і по Хорольській мехпекарні на хліба широкого вжитку. Ми прекрасно розуміємо, що крім виробництво хліба, він (директор, - ред.) займається виробництвом круп, борошна. А всі витрати закладаються у ціну на хліб. Не може далі так бути», - наголосив голова Відділення.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2011, 14:40 | Хорол | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації