Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі з башти стільникового зв’язку викрали електропідстанції

У Кременчуцькому районі з башти стільникового зв’язку викрали електропідстанції

У селі Недогарки Кременчуцького району, в ході відпрацювання місцевості нарядом поліції охорони були виявлені двоє чоловіків, які  ймовірно викрали електричні підстанції з вежі стільникового зв’язку «Vodafone».  

Близько 12-ї години дня на спецлінію «102» надійшов виклик за фактом викрадення телефонного обладнання з вежі мобільного зв’язку. Оператором спецлінії нарядам поліції було передано орієнтування щодо можливого пересування ймовірних крадіїв на автомобілі «Ауді».

Поліцейські охорони помітили автомобіль, який за зовнішніми ознаками був схожий на розшукуваний.

Автівку було зупинено для перевірки.  В ході його огляду в салоні правоохоронцями виявлено викрадені  чотири електричні підстанції. 

Осіб, які перебували в салоні авто було передано слідчо-оперативній групі  Кременчуцького відділу поліції для подальшого вирішення справи по суті.

На даний за вказаними фактами час вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Автор: За матеріалами поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2018, 15:30 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації