Вхід | Реєстрація

НЛО над Вітровою Балкою

НЛО над Вітровою Балкою

Кілька днів тому у невеличкому селі Вітрова Балка, що знаходиться на території Бутенківської об’єднаної громади, відзначали місцеве свято. У принципі все йшло по звичному для таких заходів сценарію: концерт, дискотека, застілля. Усе це дійсно знімали на відеокамери. Уже наступного дня, після того як оператор сів за монтаж відео, виявилося, що на задньому плані, за спинами музикантів, які готувалися до виступу, помітний незвичайний рух. Після  наближення зображення стало зрозуміло, що у небі над Вітровою Балкою з блискавичною швидкістю пролетіли відразу три невпізнаних об’єкти.

Зараз місцевий люд обговорює різні версії появи над Вітровою Балкою НЛО. Говорять навіть про випробування якоїсь суперсекретної зброї, яке випадково зафіксував оператор. Хоча скептики припускають, що це були банальні бабки (стрекози).

Так чи інакше місцеві активісти розпочали своє розслідування.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2019, 16:01 | Кобеляки | Цікаве
1. ИВЕН / 10 вересня 2019, 16:20
ХА-ха то тарифи пролетіли і ...
2. Rety / 10 вересня 2019, 16:55
Ахахах.... ???? яке НЛО? Менше пити треба????
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації