Вхід | Реєстрація

На свято приїдуть Степан Гіга та гурт «Made in Ukraine»

На свято приїдуть Степан Гіга та гурт «Made in Ukraine»
Гурт «Made in Ukraine»

Уже традиційно День села в Дрижиній Греблі відбудеться за участі відомих артистів. Про це редакції розповіла керівник місцевого сільгосппідприємства «Україна» Зінаїда Норка.

Жителі Кобеляцького району звикли до того, що на відзначення місцевого свята в невелике село Дрижина Гребля, що на території Бутенківської об’єднаної територіальної громади, приїжджають популярні, інколи навіть знамениті, артисти. У минулому році на Дні села виступала «зірка» вітчизняної поп-сцени Наталка Могилевська. Її приїзд супроводжувався справжнім аншлагом. У Дрижину Греблю на концерт їхали люди з Кобеляк і навіть із сусідніх районів області.

У 2019 році жваво обговорювався можливий приїзд суперзірки української естради Олега Винника. Але ця інформація виявилася недостовірною. До речі, Зінаїда Норка, яку називали в числі потенційних спонсорів суперконцерту, попросила надалі, розповсюджуючи подібну інформацію, звертатися за коментарем особисто до неї. Що їй і було обіцяно.

У цьому році День села в Дрижиній Греблі буде проведений 5 жовтня. Одним із спонсорів знову виступить Зінаїда Норка. Із запрошених артистів перед глядачами будуть виступати Заслужений артист України Степан Гіга та поп-гурт «Made in Ukraine». Як прокоментувала Норка:

— Думаю, що концерт буде веселим і усім сподобається.

Для довідки: гурт із назвою «Made in Ukraine» є типовим дівочим поп-гуртом. У його складі співають троє дівчат. Заснований гурт ще в 1996 році. Вікіпедія музичний стиль, у якому співають «Made in Ukraine», називає фолк-денс. Звичайною мовою — дівчата в основному співають українські народні пісні в сучасному аранжуванні. Популярність їм принесли пісня і відеокліп «Смуглянка» (Клен зелений). Це — переспів українською мовою супервідомої пісні з кінофільму «В бій ідуть одні старики».

Степан Гіга — народний артист України. На естрадній сцені почав виступати ще у 80‑ті роки минулого століття. У основному співав у різних гуртах. У 1995 році розпочав сольну кар’єру. Стиль — український естрадний співак.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2019, 15:45 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації