Вхід | Реєстрація

На Новосанжарщині провели конкурс художників та фотохудожників

На Новосанжарщині провели конкурс художників та фотохудожників

Настала середина осені, яка, поза сумнівом, порадувала нас не тільки різнобарвним листям, а й особливим осіннім святом – Днем художника.

10 жовтня у Новосанжарській дитячій музичній школінапередодні Дня художника відбулося урочисте нагородження переможців районного конкурсу художників та фотохудожників Новосанжарщини, що проходив у вересні цього року.

Цей конкурс, запроваджений Новосанжарською районною радою, проводиться щорічно в кількох номінаціях: «Живопис», «Графіка», «Фото» та «Юне дарування».

Присутніх привітав голова районної ради Геннадій Супрун та заступник голови районної державної адміністрації Ріта Верба. 

У ході заходу було оголошено переможців цьогорічного районного конкурсу художників та фотохудожників. Зокрема у номінаціях почесні відзнаки були вручені:

  • «Живопис» –  Саріній Анні Вадимівні;
  • «Графіка» –  Мухіну Андрію Ігоровичу;
  • «Фото» –  Жовтяку Олегу Олексійовичу;
  • «Юне дарування» - Зікранець Анні Вікторівні.

За активну участь у щорічному районному конкурсі художників та фотохудожників Новосанжарщини, художню майстерність та з нагоди Дня художника оголошено подякуАндріюМухіну, ЮліїКравченко, СергіюЧернусі, ОлесіВарич, Марії Кімачук, Анастасії Піліпішиній, Дарії Вісич, Анастасії Жовтяк, Вікторії Ляшенко, ЄлізавєтіСіренко та Миколі Олійнику.


Автор: прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації