Вхід | Реєстрація

Яка піца найкраща? ТОП-10 найсмачніших піц

Яка піца найкраща? ТОП-10 найсмачніших піц

В наш час важко уявити велике місто без піци і послуги багатьох ресторанів в яких доступна послуга - замовити піцу з доставкою. Якщо говорити за місто Львів, то тут без сумніву, найкраще готують в ресторані Орігамі. Велика різноманітність начинок, від ніжних до гострих, з шинкою, ковбасою, морепродуктами, тільки з сиром, використовуючи декілька сортів. Давайте розглянемо, яка ж піца у Львові очолює рейтинг улюблених серед клієнтів.

 

 

Маргарита

Найпопулярніша в цілому світі - італійська піца. Виготовляється піца по одному стандартному рецепту:тісто змащується томатною пастою, корж ставиться в піч на 10 хвилин, виймається і посипають тертим сиром, обприскують оливковим маслом. Зверху Маргариту прикрашають гілочкою базиліку. Все дуже просто і ситно.

 

Сицилійська піца

Така назва піци, в честь острова Сицилії, який знаходиться в Італії. Основні інгредієнти - анчоуси, сир, пекоріно і томати. В начинку можна добавити ананас, оливки. В США вона має вигляд квадратної форми, товстий шар тіста, американці називають її томатним пирогом. Найчастіше клієнти вибирають саме сицилійську через гострий смак і поєднання екзотичних добавок.

 

Пепероні

Гостра піца з ковбасками пепероні стала улюбленою для американців, яка замінила такий любимий смаколик, як гамбургер. В Італії ''pepe'' - це перець, а для американців - гостра салямі.

 

Чотири сири

Начинка складається з 4 видів сирів:пармезан, дорблю, моцарелла і едам. Ідеальна закуска в романтичній вечір під біле вино, після неї залишається тільки ніжний смак сирів. Нічого зайвого - ні томату, ні будь - яких м'ясних інгредієнтів.

 

Баварська

По назві можна зрозуміти, що тут можна хоч на деякий час перенестися в Німецьку атмосферу, де проходять різні фестивалі в честь німецького пива і не обходиться без закусок, серед яких фігурує баварська піца. Вона достатньо ситна, склад подібний до пепероні, тільки замість ковбасок пепероні, кладуть баварські ковбаси. Хрусткий пармезан і моцарелла - любима закуска до німецького пива.

 

Остра Мексикано

В склад входить два види ковбас - баварські і салямі. Ситна і гостра, як вогонь, притаманна мексиканській кухні. Якщо любите щось гостреньке - це саме для вас, але не забудьте подбати заздалегідь, щоб запити.

 

Грибна

На даний час начинка з грибами стала дуже популярною. Є навіть просто грибна піца без томату і м'ясних компонентів. Найчастіше для начинки використовують шампіньйони, але в різних закладах використовують на свій вибір , можуть бути білі, лисички, опеньки.

 

М'ясна

Одна з найпоширеніших начинок - це звичайно м'ясна. На теперішній час, різні заклади використовують безліч поєднань м'ясних начинок з різними інгредієнтами. Завітавши до ресторану Оригамі, ви спробуєте зовсім новий смак смачної піци, в них є свої секрети, сочистої, неймовірно смачної із особливим ароматом, приготовленою з любов'ю піцою.

М'ясна - говорить сама назва за себе, дуже ситна в начинку входить 3 - 4 види м'яса і ковбаси. Зазвичай це шинка, салямі, ковбаски. Якщо добавити два види сира, тоді найкраща піца для м'ясних гурманів готова.

 

Чотири пори року

Корж умовно розділений на чотири частини, на кожній різна начинка символізуючи певний час року. На зимовій частині - консервовані гриби, на літній - помідори, на осінній - оливки і ковбаски, на весняній - куряче м'ясо.

 

Гавайська

Закінчує наш рейтинг незвичайна і екзотична Гавайська піца. Корж з начинкою з шинки, анчоусів і двох видів сирів, така піца стала популярною не тільки для дорослих, вибирають часто діти, через гострий смак.

 

Піца з Доставкою

Завітавши в ресторан Оригамі ви зможете покуштувати піцу на будь-який смак. Піца - це не тільки їжа, а також нагадування про сонячну Італію, прикраса стола, її запах притягує зібратися за одним столом в колі сім'ї, друзів. Адже так приємно провести вечір в колі друзів і щоб більше часу провести в спілкуванні, не відволікатись на готування, яке займає досить багато часу, найпростіше замовити піцу з доставкою на сайті https://www.origami.lviv.ua/product-category/pizza. Незважаючи з якого району Львова ви замовили, кур'єр привезе свіжу, гарячу з ароматом, наче тільки що з печі було витягнено.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2020, 12:51 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації