Вхід | Реєстрація

Прокуратура розслідує факт виникнення мільйонного боргу за оренду кінотеатру «Алмаз»

Прокуратура розслідує факт виникнення мільйонного боргу за оренду кінотеатру «Алмаз»

За фактом неналежного виконання службових обов’язків посадовими особами Полтавської міської ради, у зв’язку із не вжиттям заходів щодо стягнення орендної плати за користування земельною ділянкою, на якій розташований колишній кінотеатр «Алмаз», прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 367 КК України.

Під час досудового розслідування прокуратура планує з’ясувати усі обставини, що призвели до виникнення з 2012 року мільйонного боргу за оренду вищезгаданої землі, та причини не вжиття заходів міською радою для стягнення цих коштів.

 

Довідково: ч. 2 ст. 367 КК України – службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам окремих юридичних осіб.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2020, 14:40 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації