Вхід | Реєстрація

У Лохвицькому районі вантажівка знесла огорожу мосту і ледь не злетіла з нього

У Лохвицькому районі вантажівка знесла огорожу мосту і ледь не злетіла з нього

На автомобільній дорозі Р-60 Кролевець-Пирятин водій автомобіля DAF з напівпречіпом, рухаючись в напрямку м.Ромни (Сумська область), не дотримався безпечного інтервалу руху, допустив наїзд на транспортне огородження мосту через р.Сула (поблизу с.Млини Лохвицького району), внаслідок чого пошкодив його, а частина вантажівки взагалі «зависла» за межами моста. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області.

У зв’язку з цим рух транспорту перекрили повністю і відновили лише годину назад.

Постраждалих в результаті події немає. Для ліквідації наслідків даної дорожньо-транспортної пригоди залучали спецтехніку. Напівпречіп з бульдозером поставлено на проїзну частину. Служба автомобільних доріг дякує за надання допомоги Головному управлінні ДСНС України у Полтавській області, Лохвицькій районній державній адміністрації та всім причетним у ліквідації наслідків ДТП.

У результаті пригоди пошкоджено 60 метрів перильного огородження, 40 метрів бар’єрного огородження, кабель, який живить світлофори. Остаточна сума збитків встановлюється.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2020, 11:56 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації