Вхід | Реєстрація

Приймально-діагностичне та рентгенологічне відділення обласної лікарні здадуть в експлуатацію в травні

Приймально-діагностичне та рентгенологічне відділення обласної лікарні здадуть в експлуатацію в травні

У Полтавській обласній лікарні триває капітальний ремонт приміщень приймально-діагностичного та рентгенологічного відділень. Вони розташовані на 1-му поверсі хірургічного корпусу КП «ПОКЛ імені М.В. Скліфосовського» Полтавської обласної ради.

Як тривають роботи оглянув радник голови облдержадміністрації Олександр Ткач. Також він провів нараду з замовниками та підрядниками.

Відділення за добу прийматиме на госпіталізацію у стаціонари від 100 до 200 хворих.

Нині вже виконано монтаж внутрішніх мереж водопостачання, водовідведення, вентиляції, опалення, електропостачання, системи оповіщення про пожежу, встановлено металопластикові вікна та частково двері, частково виконано внутрішні опоряджувальні роботи.

Повністю завершили ремонт приміщень, де встановлено МРТ та КТ обладнання, закуплене Департаментом охорони здоров’я ОДА.

У приймальному відділенні передбачено приміщення малої операційної, посту медсестри та чергового лікаря, рентгенкабінет, палата інтенсивної терапії. У рентгенологічному відділенні буде два кабінети УЗО, два рентгенкабінети, дві процедурні КТ, процедурна МРТ.

Під час наради  підрядники та замовники ще раз обговорили та узгодили дизайн приміщень та подальший хід робіт.

У приймальному та ургентному відділеннях тривають опоряджувальні роботи. До кінця травня об’єкт мають здати в експлуатацію.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2020, 10:16 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації