Вхід | Реєстрація

Зеленський про Telegram-канали: Хаос, сюр і багато граматичних помилок

Зеленський про Telegram-канали: Хаос, сюр і багато граматичних помилок

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не читає Telegram-канали.

В інтерв'ю Інтерфакс-Україна він розповів, що кілька разів відкривав їх і побачив, що в них «загалом якийсь хаос і сюр», а ті, хто їх веде, не є журналістами.

«Джокер цей з'явився, Темний лицар, Леґітимний є такий. По-перше, я не можу читати що-небудь, де в кожному реченні страшні граматичні помилки. Мені це неприємно, чесно вам кажу. По-друге, там якийсь хаос загалом, щось люди придумують, пишуть про якісь наші зустрічі, якийсь сюр. Цей хаос впливає на інформаційне поле, породжує хаос в головах, сумніви, негативні емоції», - сказав Зеленський.

Глава держави зазначив, що не вважає всіх людей, які сьогодні ведуть блог, влоги або Telegram-канал, журналістами.

«Якби в хірургії кожен, хто брав скальпель, мав би право оперувати, було б багато жертв. У разі журналістики жертви побачити важче, проте вони є. Це люди, які не можуть повернути собі репутацію. З ними працювала людина, не професіонал, але в руках у неї був цей скальпель. Знищення будь-якої професії завжди відбувається тоді, коли туди приходить непрофесіонал», - вказав він.


Автор: «Інтерфакс»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2020, 10:44 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації