Вхід | Реєстрація

Футбольні події, на які чекає вся Європа

Футбольні події, на які чекає вся Європа

2020-ий рік для футбольного світу стане по-справжньому насичений на події. Футбольні клуби, збірні країн та їх палкі шанувальники уже наступного тижня поринуть у спортивні баталії, що триватимуть майже до кінця року.

По-перше, після двомісячної перерви повертаються Ліга Чемпіонів та Ліга Європи. У першому чемпіонаті команди зустрінуться в 1/8 фіналу, у другому — у 1/16.

По-друге, 12 червня розпочнеться Чемпіонат Європи з футболу, який триватиме цілий місяць. Свій титул кращої команди Європи захищатиме Португалія. Фінальний матч турніру проходитиме в Лондоні, на стадіоні "Вемблі". О, це буде гаряча гра із багатотисячною аудиторією уболівальників. Кращі букмекерські контори України вже дали попередні прогнози щодо фаворитів Євро-2020. Лідером гонки букмекери вважають французів. Вони дають найвищий коефіцієнт підопічним Дешама. За французами розмістилися англійці, бельгійці і нідерландці.

По-третє, 22 лютого починається другий чемпіонату України з футболу. Теоретично, донецький "Шахтер", який має на рахунку 50 очок, забезпечив собі перемогу в змаганнях. Та долю "срібних" і "бронзових" нагород майже неможливо передбачити. Оскільки на ці трофеї претендують відразу чотири команди: київське "Динамо", луганська "Зоря", чернігівська "Десна" і ФК "Олександрія". Ці команди мають 36, 34 та 33 очки відповідно.

По-четверте, не встигне завершитися Євро-2020, як європейські футбольні клуби знову боротимуться за право зіграти в Лізі Чемпіонів та Лізі Європи.

Тому цей рік, без перебільшення, стане знаковим для футболістів і багатомільйонної армії їх фанатів. Вони слідкуватимуть за матчами улюблених команд і збірних, радітимуть їх перемогам, підтримуватимуть після програшів і робитимуть ставки на футбол. Адже удвічі приємніше святкувати перемогу футбольного колективу, коли вона принесла не лише позитивні емоції, а й грошову винагороду.

 

На що сподіватися українцям

Звичайно, що кожен любитель футболу у першу чергу підтримує вітчизняні клуби і збірну своєї країни.

За результатами групового етапу донецький "Шахтар" посів третє місце в групі С, поступившись Манчестер Сіті і Аталанті. Тому команда Луіса Кастро вибуває з турнірі та переходить у Лігу Європи. У 1/16 донецька команда гратиме проти лісабонської "Бенфіки". Минулого тижня в Чемпіонаті Португалії лісабонці мінімально поступилися "Порту" 2:3. У суботу, в рамках чемпіонату, вони проведуть зустріч із Брагою. А вже 20 лютого "Шахтар" прийматиме своїх суперників у Харкові.

Наразі команда Бруну Лаже очолює турнірку чемпіонату. За останні два тижні лісабонці поборються в трьох важливих матчах і на гру з донеччанами прибудуть у повній бойовій готовності. Чого не можна сказати про "Шахтар", який 13 лютого завершує тренувальні збори.

Київське "Динамо" і "Олександрія" покинули Лігу Європи. Команда Олексія Михайліченка стала третьою у групі. Як не прикро це визнавати, та "динамівці" зазнали повного фіаско. Адже у групі з Мальме, Копенгаген і Лугано вони мали стати фаворитами, а показали найгірші ігри за останні роки. "Олександрія" випробувала свої сили проти "Гента", "Вольфсбурга" та "Сент-Етьєна". У результаті підопічні Володимира Шарана посіли четверту сходинку.

Величезні сподівання на збірну України. У відборі до Євро-2020 команда Андрія Шевченка провела знакові матчі і показала всьому світу, що готова боротися за головний трофей. Букмекери відносять українців до десятки кращих збірних.

Тому готуємося вболівати за улюблені команди і не забувайте підзаробити на іграх. Особливо, коли ви впевнені, що можете передбачити результат.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2020, 08:38 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації